Facebook Pixel "Μαρτύρησε" τη ...βόμβα ο Γιώργος στους οπαδούς!
| 2016-07-24 12:45:00

"Μαρτύρησε" τη ...βόμβα ο Γιώργος στους οπαδούς!

"Μαρτύρησε" τη ...βόμβα ο Γιώργος στους οπαδούς!

Ποιος Πάτο και ποιος Γκόμεζ; Άλλο μεγάλο όνομα κοιτάζει για την επίθεση ο Δικέφαλος, σύμφωνα με το γιο Σαββίδη! Διάβασε τι αποκάλυψε στο λογαριασμό του στο Instagram!

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να βγάζουν προς τα έξω ότι οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί, όμως εδώ και πολύ καιρό υπάρχει η πληροφορία ότι στην Τούμπα ψάχνουν και φέτος για μία πολύ δυνατή κίνηση, ώστε να κλείσουν το καλοκαίρι όπως ακριβώς και πέρυσι, όταν έσκασε η "βόμβα" με τον Μπερμπάτοφ.

Αυτό άφησε να εννοηθεί και ο Γιώργος Σαββίδης σε συζήτηση που είχε με φιλάθλους του ΠΑΟΚ στο Instagram, κάτω από την ανάρτησή του για την άφιξη του Βαρέλα στην ομάδα.

Οι οπαδοί του Δικεφάλου πίεσαν τον γιο του Ιβάν, ώστε να μάθουν αν θα έρθει κάποιο μεγάλο όνομα στην ομάδα κι αυτός τους είπε με νόημα πως "το μεταγραφικό παράθυρο δεν έχει κλείσει ακόμα", ενώ τους υποσχέθηκε πως θα κάνει το καλύτερο για τον Δικέφαλο. 

Στη συζήτηση, βέβαια, έπεσαν και συγκεκριμένα ονόματα, όπως αυτό του Πάτο, το οποίο ο Γιώργος Σαββίδης διέψευσε κατηγορηματικά, λέγοντας πως είναι "απλά μαλακίες για τον ΠΑΟΚ. Όταν δεν έχουν τίποτα να πουν, δημιουργούν ηλίθια άρθρα. Πιστεύω πως είμαστε καθαροί και ειλικρινείς με τους οπαδούς. Αν τον θέλαμε, θα το λέγαμε…".

Επίσης, κάποιος φίλος του ΠΑΟΚ ρώτησε αν θα γίνει κίνηση για τον Μάριο Γκόμεζ, με τον Σαββίδη να απαντάει αμέσως: "Νομίζω πως είναι πιο σημαντικό να φέρουμε παίκτες που θα έχουν κίνητρο, που θα θέλουν να παίξουν για την ομάδα μας. Δεν ξέρω πως θα δώσουμε κίνητρο στον Γκόμεζ να παίξει στη Σούπερ Λιγκ, όταν βγάζει έξι εκατομμύρια τον χρόνο. Το μεταγραφικό παράθυρο πάντως δεν έχει κλείσει ακόμα. Το μόνο που υπόσχομαι είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα για την ομάδα".

Τέλος, ο Γιώργος Σαββίδης ρωτήθηκε και για το "κόψιμο" του Περέιρα από την ευρωπαϊκή λίστα, θέμα για το οποίο τόνισε πως "δεν μπορώ να πω τίποτα γι΄ αυτό. Ο Ίβιτς είναι το αφεντικό στα αποδυτήρια, είναι δική του απόφαση και πιστεύω πως αυτός ξέρει καλύτερα".

Δείτε και τα posts...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags