Facebook Pixel Παίκτης της Σέντ Ετιέν συγκρίνει την ΑΕΚ με Ολυμπιακό – Παναθηναϊκό!
| 2016-07-27 19:10:00

Παίκτης της Σέντ Ετιέν συγκρίνει την ΑΕΚ με Ολυμπιακό – Παναθηναϊκό!

Παίκτης της Σέντ Ετιέν συγκρίνει την ΑΕΚ με Ολυμπιακό – Παναθηναϊκό!

Οι δηλώσεις του Φαμπιάν Λεμουάν στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι των δύο ομάδων, σίγουρα δεν θα αρέσουν στους φίλους της Ένωσης.
 

Ο Φαμπιάν Λεμουάν ήταν ο ποδοσφαιριστής της Σεντ Ετιέν που εκπροσώπησε τους «στεφανουά» στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο 29χρονος άσος αναφέρθηκε με θερμά λόγια στην ΑΕΚ, αν και τόνισε πως δεν είναι τόσο γνωστή ομάδα όσο είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά:
 

Για το αν έχουν άγχος: «Πάντα πριν το πρώτο ματς υπάρχει άγχος. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες, όπως η θερμοκρασία και πως είναι το πρώτο ματς μετά την προετοιμασία. Παίζουμε με μια καλή ομάδα, θέλουμε το καλό αποτέλεσμα, γιατί σε τέτοια παιχνίδια αυτό παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο».

Για το γεγονός ότι στην προετοιμασία είχαν ισοπαλίες και ήττες, η ΑΕΚ μόνο νίκες: «Δοκιμάσαμε διαφορετικά συστήματα και διαφορετικές 11άδες. Τις τελευταίες δέκα ημέρες είμαστε συγκεντρωμένοι στον σκοπό μας. Ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος και θέλουμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για το αν υπάρχει πίεση: «Την πίεση την γνωρίζουμε. Πάντα οι πρώτοι αγώνες είναι κλειδιά, καθορίζουν την περαιτέρω πορεία. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να δώσουμε το 100%».

Για το αν παίζει ρόλο ότι αρχίζει νωρίς η σεζόν: «Όχι, προετοιμαστήκαμε διαφορετικά. Νιώθουμε έτοιμοι, έχουμε καλή φυσική κατάσταση. αυτό που παίζει ρόλο δεν είναι τα ματς προετοιμασίας, αλλά τα επίσημα παιχνίδια».

Για το αν είναι μειονέκτημα ότι παίζεται το πρώτο ματς στη Γαλλία: «Δεν νομίζω. Λένε κάποιοι πως είναι καλό να έχεις εντός τον επαναληπτικό. Με ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς, αυτό είναι που μετράει».

Για το τι γνωρίζει για την ΑΕΚ: «Μιλήσαμε για την ΑΕΚ. Δεν γνωρίζουμε τόσα πολλά, όσα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος που επανέρχεται με φιλοδοξίες. Άλλωστε πέρυσι κέρδισε το κύπελλο. Για το ελληνικό πρωτάθλημα ξέρω πως κάθε χρόνο ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας, όπως και στην Τουρκία».

Για την προετοιμασία και αν έχουν υπάρξει αλλαγές: «Εχουμε κάνει αλλαγές, έχουμε δοκιμάσει. Εύχομαι να μπορέσουμε να πετύχουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags