Facebook Pixel Ποιον «κράζει» το σάιτ του Ολυμπιακού για το 0-0;
| 2016-07-28 19:18:00

Ποιον «κράζει» το σάιτ του Ολυμπιακού για το 0-0;

Ποιον «κράζει» το σάιτ του Ολυμπιακού για το 0-0;

Η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, στην ανάλυση του χθεσινού αγώνα με την Χάποελ, προσπαθεί να εξηγήσει τι πήγε… στραβά και δεν ήρθε η νίκη.
 

Στο κείμενο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ισοπαλία με την Χάποελ Μπερ Σεβά, δεν γίνεται κανένα σχόλιο για την άσχημη εικόνα της ομάδας, ωστόσο τονίζεται με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, η επιλογή των Ισραηλινών να παίξουν… φουλ αμυντικά.

Διαβάστε:

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Χάποελ Μπερ Σεβά στο μεταξύ τους 1ο ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League και έμεινε στο 0-0 στο πρώτο του επίσημο ματς για τη νέα σεζόν. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε στο Ισραήλ για να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν ώστε να κερδίσουν και να πάρουν το εισιτήριο για τα play off της διοργάνωσης.

Ήταν ξεκάθαρο από το 1ο λεπτό της αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης» ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν ως πρώτο μέλημα να μην δεχθούν κάποιο γκολ. Γι’ αυτό εξάλλου οι περισσότεροι παίκτες ήταν, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, στο μισό του «δικού» τους γηπέδου. 

Ο Ολυμπιακός απείλησε στο 20ο, το 24ο, το 27ο και το 71ο λεπτό ωστόσο έφτασε πιο κοντά σε ένα τέρμα που θα του έδινε το προβάδισμα για πρόκριση στο 89’ ύστερα από έξοχη προσπάθεια του Μιλιβόγεβιτς και ωραίο συνδυασμό με τον Σεμπά. 

Ο προπονητής μας Βίκτορ Σάντσεθ παρέταξε την ομάδα με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Σιόβα, Μποτία, Φιγκέιρας και Ντε Λα Μπέγια. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνης, στα «φτερά» οι Σεμπά και Ντουρμάζ και στην επίθεση ο Ιντέγε. 

Δυστυχώς αρκετά νωρίς ο κ. Σάντσεθ υποχρεώθηκε να προβεί σε αναγκαστική αλλαγή αφού ο Σιόβας αποχώρησε τραυματίας στο 40ο λεπτό δίνοντας τη θέση του στον Ντα Κόστα. 

Το «φιλμ» του αγώνα:
20’ Διαγώνιο δεξί σουτ από τον Φορτούνη, αποκρούει με τις γροθιές ο Γκόρες.
24’ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Σεμπά να σουτάρει με το αριστερό (όντας εντός μεγάλης περιοχής αλλά διαγώνια και αριστερά) λίγο άουτ. Ήταν μια έξοχη προσωπική ενέργεια του παίκτη μας αφού ο ίδιος ήταν που αρχικά έτρεξε γρήγορα ως τη μεσαία γραμμή και ανέκοψε, με απίθανο τάκλιν, αντεπίθεση των αντιπάλων.
27’ Δυνατό συρτό σουτ του Σεμπά εκτός μεγάλης περιοχής, η μπάλα κοντράρει σε αντίπαλο αμυντικό και φεύγει λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι σε κόρνερ.
71’ Συρτό σουτ του Φορτούνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα φεύγει από τα χέρια του τερματοφύλακα που αιφνιδιάζεται, ωστόσο στην κόντρα που γίνεται πάνω στον Έλληνα μέσο η μπάλα φεύγει άουτ.
89’ Τεράστια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. O Μιλιβόγεβιτς έπαιξε ωραία το ένα-δύο με τον Σεμπά στο ύψος της μεγάλης περιοχής και έπειτα έκανε το διαγώνιο σουτ το οποίο απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ ο Γκόρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θα πέσει το Καραϊσκάκη με τη μεταγραφή Μαρινάκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags