Facebook Pixel Γιατί θέλει τον Αγκουστιέν ο "Αναστό";
| 2016-08-01 13:16:00

Γιατί θέλει τον Αγκουστιέν ο "Αναστό";

Γιατί θέλει τον Αγκουστιέν ο "Αναστό";

Η απόκτηση του Κέμι Αγκουστιέν δεν συνιστά έκπληξη, τουλάχιστον για τον Νίκο Αναστόπουλο που είχε ζητήσει από τη διοίκηση τις τελευταίες μέρες την προσθήκη ενός ακόμη ανασταλτικού μέσου.

Παρά το γεγονός ότι πρόσφατα αποκτήθηκε και ο Αντρέου που επίσης αγωνίζεται ως «εξάρι» ο έλληνας τεχνικός ήθελε ένα ακόμη παίκτη που να μπορεί να παίζει μπροστά από τους στόπερ και να έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Να είναι κατά βάση δυνατός, με έφεση στο ατομικό μαρκάρισμα, δυνατός στον αέρα και την διεκδίκηση της μπάλας, ένας κλασικός «κόφτης» δηλαδή που να έχει παράλληλα την ευχέρεια να δίνει την μπάλα σίγουρα. Ο λόγος για τον οποίο ο προπονητής του ΑΡΗ επέλεξε τελικά τον Αγκουστιέν είναι γιατί στο μυαλό του έχει δυο σχήματα τα οποία προφανώς θα αλλάζει ανάλογα με την περίσταση και τον αντίπαλο. Το ένα με ένα αμυντικό μέσο που μπορεί να είναι είτε ο Αγκουστιέν είτε ο Ρόβας, είτε ακόμη και ο Αντρέου και το δεύτερο με δυο αμυντικούς μέσους εκ των οπίων ο δεύτερος να είναι περισσότερο οκτάρι. Το πρώτο σχήμα του δίνει τη δυνατότητα να παίζει και με δυο εσωτερικούς μέσους επιλέγοντας από την ευρεία γκάμα που έχει (Αντρέου, Παυλίδης, Νέτο, Τάτος).

Βέβαια όλα αυτά είναι ασκήσεις επί χάρτου και μένει να δούμε στο γήπεδο την εφαρμογή τους και ποια πρόσωπα θα τις υλοποιήσουν...

Πηγή: AllAboutAris.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags