Facebook Pixel Παράλογη απόφαση Τιμούρ: Διώχνει κορυφαίο όνομα!
| 2016-08-13 13:00:00

Παράλογη απόφαση Τιμούρ: Διώχνει κορυφαίο όνομα!

Παράλογη απόφαση Τιμούρ: Διώχνει κορυφαίο όνομα!

Μπορεί να είναι από τους καλύτερους παίκτες της "Ένωσης" και από τους πιο αγαπημένους των φιλάθλων, αλλα ο Κετσπάγια δεν τον υπολογίζει και τον οδηγεί στην πόρτα της εξόδου!

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα Αυγούστου και μόλις μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος (αν το επιτρέψει ο Σταύρος Κοντονής), ωστόσο στην ΑΕΚ εκτιμάται πως θα γίνει μια απρόσμενη αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο ρόστερ.

Πρόκειται για παίκτη που θεωρείται από τους καλύτερους της ομάδας, με εξαιρετική περυσινή σεζόν, ενώ έχει κερδίσει από την πρώτη στιγμή που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα την κερκίδα.

Ο λόγος για τον Χρήστο Αραβίδη, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Τιμούρ Κετσπάγια για βασικός και αυτή τη στιγμή θεωρείται τρίτη λύση για την επίθεση της ΑΕΚ, πίσω από τον Ούγκο Αλμέιδα και τον Τόμας Πέκχαρτ.

Ο Γεωργιανός τεχνικός έδειξε και στα κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη Σεντ Ετιέν ότι δεν εκτιμάει τις ικανότητες του Έλληνα φορ και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως ακούγεται όλο το καλοκαίρι ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον παίκτη.

Ο Χρήστος Αραβίδης έχει πάρει το ...μήνυμα από τον προπονητή του, είναι απογοητευμένος και γι΄ αυτό ψάχνεται να φέρει πρόταση από κάποιο καλό πρωτάθλημα για να αποχωρήσει. Θεωρεί ότι βρίσκεται στην ιδανική ηλικία (29 ετών) για να δοκιμάσει την τύχη του εκτός συνόρων και δε θέλει να χάσει την ευκαιρία, από τη στιγμή που στην Ένωση δε βλέπει να βρίσκεται στα αρχικά πλάνα του προπονητή.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει δεδομένο ενδιαφέρον από την Μπορντό, η οποία έχει κάνει ήδη μία πρώτη επίσημη κρούση στην ΑΕΚ, για να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή, προσφέροντας περίπου 400.000 ευρώ, αλλά δεν έγινε δεκτή. Όπως λέγεται, η γαλλική ομάδα αναμένεται να επανέλθει άμεσα με νέα πρόταση, σαφώς ανώτερη, που λογικά θα ικανοποιεί την ΠΑΕ.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη θα αναγκάσει προφανώς την Ένωση να κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού, προκειμένου να έχει και τρίτη λύση για τη γραμμή κρούσης, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για παίκτη που θα παίζει και στα άκρα, μιας και ο Κετσπάγια αρέσκεται σε πολυθεσίτες ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ένα τρελό σενάριο και ο ...«Μανιάτης προτιμάει ΑΕΚ»!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags