Facebook Pixel Πυρηνική έκρηξη! Σενάριο που βουλιάζει το Λιμάνι
| 2016-08-26 09:00:00

Πυρηνική έκρηξη! Σενάριο που βουλιάζει το Λιμάνι

Πυρηνική έκρηξη! Σενάριο που βουλιάζει το Λιμάνι

Αν ο Ολυμπιακός υπογράψει συμβόλαιο με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή που υπάρχει σήμερα στο ρεπορτάζ, οι οπαδοί του θα βουλιάξουν το Λιμάνι!

Σε κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς μπορεί να πήρε την πρόκριση από την Αρούκα και να βρέθηκε, τελικά, στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά αυτό έγινε με την ψυχή στο στόμα!

Χρειάστηκε να μπει στο γήπεδο ο γερό - Τσόρι για να βάλει ένα γκολ και να πάρει την πρόκριση ο Ολυμπιακός, σε ένα βράδυ που όλοι θέλουν να ξεχάσουν στο Λιμάνι: Ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, διοίκηση, οπαδοί!

Με τους ανθρώπους του συλλόγου όμως να φαίνεται ότι έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη, έστω και τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα!

Ήδη από χθες το βράδυ έχουμε γράψει για την απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη να αρχίσει τα... μπαμ στον Ολυμπιακό και ένα από αυτά φαίνεται ότι μπορεί να είναι ο Σνάιντερ!

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, της Ίντερ και του Άγιαξ, που τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται στην Τουρκία με τη φανέλα της Γαλατασαράι και έχει πετύχει 30 γκολ!

Ο Ολλανδός άσος δεν χρειάζεται συστάσεις, κάθε άλλο μάλιστα και το όνομά του έχει συνδεθεί από σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει στη γειτονική χώρα με τον Ολυμπιακό!

Ο Σνάιντερ θέλει να αποχωρήσει από την Γαλατά και η διοίκηση του συλλόγου το ίδιο και στα 32 του χρόνια ψάχνει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του...

Φυσικά στα ρεπορτάζ από την Τουρκία, γίνεται αναφορά και σε άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, με την Έβερτον να είναι δυνατά μέσα στο παιχνίδι!

Δεν γράφουμε, άλλωστε, ότι είναι μία εύκολη περίπτωση για τον Ολυμπιακό, αλλά ότι αν πραγματικά ενδιαφέρει την ομάδα και έρθει τελικά στην Ελλάδα, η απόκτηση του θα αποτελέσει... πυρηνική έκρηξη!

Τόσο σε επικοινωνιακό επίπεδο όσο, φυσικά και σε αγωνιστικό!

** ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Έρχεται απρόσμενη πώληση βασικού στο Λιμάνι;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags