Facebook Pixel "Δε θέλω τον Καρντόσο, προτιμώ τον Μήτρογλου"!
| 2016-08-27 21:30:00

"Δε θέλω τον Καρντόσο, προτιμώ τον Μήτρογλου"!

"Δε θέλω τον Καρντόσο, προτιμώ τον Μήτρογλου"!

Φοβερό το παρασκήνιο με προπονητή τού Ολυμπιακού και τον Παραγουανό! Γιατί τον απέρριψε και τι είπε στην ερυθρόλευκη διοίκηση; "Έχει πτωτική πορεία, δε μου κάνει"!

Η αλήθεια είναι ότι ο Καρντόσο έχει πάρει την κατιούσα τα τελευταία χρόνια. Μετά από μια σπουδαία καριέρα στην Μπενφίκα, κατέληξε πριν από δύο χρόνια, στα 31 του, στην Τουρκία και την Τράμπζονσπορ, χωρίς, πάντως, να χάσει την επαφή με τα δίχτυα.

Όσοι παρακολουθούν στενά την καριέρα του, ισχυρίζονται για τον έμπειρο γκολτζή ότι δε θυμίζει, πλέον, τον επιθετικό που έκανε όργια στα πορτογαλικά γήπεδα. Αυτή την άποψη είχε εκφράσει και στη διοίκηση του Ολυμπιακού προ διετίας ο Μίτσελ.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ είχε προτείνει στον Ισπανό τεχνικό τον Καρντόσο, όταν είχε πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την Μπενφίκα, ωστόσο ο τότε κόουτς των πρωταθλητών είχε δώσει αρνητική εισήγηση. Όπως είχε ξεκαθαρίσει, ο συγκεκριμένος φορ βρισκόταν σε πτωτική πορεία και πίστευε πως δεν μπορούσε να κάνει τη διαφορά στην ομάδα.

Μάλιστα, ο Μίτσελ είχε τονίσει χαρακτηριστικά στη διοίκηση τού Ολυμπιακού πως δεν ήθελε τον Παραγουανό άσο και ότι προτιμούσε την επιστροφή του Μήτρογλου από τη Φούλαμ.

Πάντως, διαφορετική γνώμη για τον έμπειρο φορ είχε ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος είχε εγκρίνει, ένα χρόνο μετά, την απόκτησή του, ωστόσο η μεταγραφή δεν είχε ολοκληρωθεί τότε για άλλους λόγους. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε τον Καρντόσο στην κορυφή της λίστας με τους επιθετικούς, δεύτερο είχε τον Βραζιλιάνο Ζόνας, αλλά τελικά αποκτήθηκε το Νο3, ο Ιντέγιε.

Ο Μπέντο, λοιπόν, έχει την ίδια άποψη με τον συμπατριώτη του και εισηγήθηκε θετικά για τον Παραγουανό άσο, όταν το όνομά του έπεσε πριν λίγο καιρό για τρίτη φορά στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό.

Μένει, επομένως, να δούμε ποιος τελικά θα δικαιωθεί για τον Καρντόσο, αν τελικά αυτή τη φορά ο παίκτης καταφέρει να πιάσει Λιμάνι. Ο Μίτσελ, που τον θεωρούσε τελειωμένο, ή μήπως οι δύο Πορτογάλοι;  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags