Facebook Pixel Κούγιας: «Να επέμβει ο εισαγγελέας – Μου έκαναν εντύπωση κι άλλες κινήσεις του Ντεγκρά…»
| 2016-09-13 22:15:00

Κούγιας: «Να επέμβει ο εισαγγελέας – Μου έκαναν εντύπωση κι άλλες κινήσεις του Ντεγκρά…»

Κούγιας: «Να επέμβει ο εισαγγελέας – Μου έκαναν εντύπωση κι άλλες κινήσεις του Ντεγκρά…»

Τα όσα περιγράφει ο Ματίας Ντεγκρά διέψευσε ο Αλέξης Κούγιας, σε νέες δηλώσεις του αναφορικά με τα όσα συνέβησαν μετά το φινάλε του αγώνα ανάμεσα σε Λάρισα και Ηρακλή. Επίσης, σχολίασε και κάποιες... περίεργες (για αυτόν) κινήσεις του έμπειρου πορτιέρο κατά την διάρκεια του αγώνα, ενώ ζήτησε από τον εισαγγελέα να ανοίξει το τηλέφωνό του!!

«Δεν συνέβη τίποτα από αυτά που περιγράφει ο Ντεγκρά, είναι υπερβολικό αυτό που λέγεται. Πράγματι υπήρξε μια λεκτική επίθεση από μένα, με χαρακτηρισμούς όχι υβριστικούς, αλλά σχετικά με τη συμπεριφορά του. Σαν αυτούς που έχουν πρωτοσέλιδα σήμερα όλες οι αθηναϊκές εφημερίδες. Αν έχετε δει τη Sportday, κάνει λογοπαίγνιο με το όνομά του. «Ματιασμένος». Για όσους γνωρίζουν την ποδοσφαιρική διάλεκτο, καταλαβαίνουν ποια είναι η εντύπωση που δημιουργήθηκε στον αρχισυντάκτη της Sportday. Σε άλλη εφημερίδα, υπάρχει πρωτοσέλιδο, «ΕγκληΜατίας». Όταν έγινε η φάση δεν ήθελα να το πιστέψω και ανέβηκα και είδα αμέσως το ριπλέι. Δεν μπορούσα να φανταστώ αυτό που έγινε, δεν μπορούσα να φανταστώ αμέλεια που να κρατάει περισσότερο από τέσσερα δευτερόλεπτα, να έχει τρεις πάσες και να καταλήγει με πάσα στον αντίπαλο. Δεν μπορούσα να το δεχθώ. Κατέβηκα στον αγωνιστικό χώρο γιατί έβλεπα έναν αναβρασμό στις τάξεις του πάγκου, όχι από τον Κο Αναστασιάδη αλλά από τους υπολοίπους και τον Κο Αναστασιάδη να προσπαθεί να τους ηρεμήσει» ανάφερε αρχικά ο Πρόεδρος της ΑΕΛ στη Nova για να συνεχίσει:

«Μετά από λίγο είδα άλλη μία φάση που γίνεται ένα σουτ από τη σέντρα και μου έκανε εντύπωση, όπως και στο πρώτο ημίχρονο, είδα τον Περόνε να σουτάρει από τη σέντρα και τον Ντεγκρά να βρίσκεται εκτός περιοχής χωρίς κανένα λόγο. Είδα ακόμα μία φάση, που σούταρε ένας άλλος παίκτης του Ηρακλή από τη σέντρα, η μπάλα έσκασε μπροστά και ο Ντεγκρά έσκυψε. Δεν θέλω να καταλογίσω δόλο γιατί δεν έχω κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Δεν μπορώ να ανοίξω τα τηλέφωνά του, δεν γνωρίζω τι έκανε τις προηγούμενες μέρες. Ίσως ο εισαγγελέας, της Λάρισας αν επενέβαινε αυτεπάγγελτα, να γνωρίζαμε περισσότερα πράγματα. Οι κινήσεις των  τερματοφυλάκων είναι προγραμματισμένες τους όταν γυρνούν τη μπάλα. Το παιχνίδι μας ξεκινάει από πίσω, αυτή είναι η φιλοσοφία του κου Αναστασιάδη, ειδικά τον Ντεγκρά τον πήραμε για αυτόν τον λόγο, επειδή είναι πολύ καλός με τα πόδια και δεν είναι δυνατόν να κάνει γκάφες. Όταν τέλειωσε το παιχνίδι, είχα μια συνομιλία με τον κο Αναστασιάδη. Όταν πέρασε από μπροστά μου είδα έναν απαθή τύπο, που δεν είχε ίχνος στεναχώριας, είχε και ένα ελαφρύ μειδίαμα και του είπα αυτό που έπρεπε να του πω εκείνη τη στιγμή, αυτός μου απάντησε, αντέδρασα και μέχρι εκεί. Πέραν της χειρονομίας να τον πιάσω από τον λαιμό, δεν συνέβη τίποτα άλλο. 

Τον έπιασα και αμέσως με απώθησε, είμαι 1.79, είναι 1.95 δεν πρόλαβα να τον ακουμπήσω αλλά δεν ήταν και η διάθεσή μου αυτή. Ήθελα να τον αποδοκιμάσω. Με ενόχλησε περισσότερο η αντίδρασή του, ένα ψυχρό επαγγελματικό, αμετανόητο τρόπο». 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags