Facebook Pixel Συναρπαστική & η νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΟΤΕ TV
Life
| 2016-09-16 14:08:00

Συναρπαστική & η νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΟΤΕ TV

Συναρπαστική & η νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΟΤΕ TV

Οι κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, όπως το UEFA Champions League και το UEFA Europa League -με τη συμμετοχή των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ & Παναθηναϊκού-, το αγγλικό, ισπανικό, ιταλικό και γερμανικό πρωτάθλημα, το Κύπελλο Ελλάδας και το NBA, δημοφιλείς νέες σειρές (The Young Pope, UnREAL, Happy Valley, Deutschland ’83) αλλά και νέοι κύκλοι σειρών (House of Cards, Billions, The Durrells), κινηματογραφικές πρεμιέρες από ακόμη περισσότερα στούντιο, αλλά και ποιοτικά πρωτότυπα ντοκιμαντέρ από το ΟΤΕ HISTORY, βρίσκονται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΟΤΕ TV.    

Με περισσότερα 90 ψηφιακά κανάλια -τα 32 HD- αλλά και μέσα από τις προηγμένες υπηρεσίες του ΟΤΕ TV, οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθούν premium περιεχόμενο και στις φορητές τους συσκευές (κινητό, tablet, laptop) από το OTE TV GO.

Για τη νέα σεζόν, ο ΟΤΕ TV προσφέρει το Full Pack με δώρο τους 2 πρώτους μήνες, τον εξοπλισμό και την εγκατάσταση1.

Αθλητικά

Και τη νέα σεζόν οι συνδρομητές του OTE TV συνεχίζουν να απολαμβάνουν το πιο πλούσιο και ποιοτικό αθλητικό πρόγραμμα σε όλα τα σπορ, με πάνω από 60 live μεταδόσεις την εβδομάδα, όλες σε high definition.

Τα κανάλια OTE SPORT θα καλύψουν όλο το UEFA Champions League και αποκλειστικά το UEFA Europa League και μαζί τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Premier League, LaLiga Santander, Serie A, Bundesliga, τα European Qualifiers 2018, το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ στο μπάσκετ το NBA κάνει πρεμιέρα στις 25 Οκτωβρίου αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV, όπως και οι εντός έδρας αγώνες της KAE Ολυμπιακός και της ΚΑΕ ΑΕΚ για την Basket League που ξεκινά τον Οκτώβριο. Τα παρκέ των OTE SPORT καναλιών φιλοξενούν επίσης συναρπαστικές αναμετρήσεις από τα καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπάσκετ σε Ισπανία, Ιταλία και Τουρκία.

Τις μεγαλύτερες διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, MotoGP, WRC), αλλά και τα σπουδαία τουρνουά τένις, ATP World Tour Masters 1000, ΑΤP World Tour Finals και ΑΤP World Tour 500, που πρόσφατα ανανέωσε έως το 2020 ο ΟΤΕ TV, θα απολαμβάνουν -μαζί με τα Grand Slam Australian Open, Roland Garos και US Open στα κανάλια του Eurosport- οι φίλοι των σπορ. Αναμετρήσεις βόλεϊ, μπιτς βόλεϊ και χάντμπολ έρχονται για να συμπληρώσουν το πάζλ του πληρέστερου αθλητικού προγράμματος στα OTE SPORT.

 

Σειρές & Ταινίες

Με πλούσιο πρόγραμμα σε κινηματογραφικές πρεμιέρες, νέες σειρές και νέους κύκλους βραβευμένων σειρών, αλλά και με την αναβάθμιση του ΟΤΕ CINEMA 2 σε HD, ξεκίνησε η νέα τηλεοπτική σεζόν στα κανάλια ΟΤΕ CINEMA.

Στο OTE CINEMA 4HD, το κανάλι των σειρών, έρχονται συναρπαστικοί νέοι τίτλοι. Το βραβευμένο με BAFTA Happy Valley, το γυρισμένο στην Ισλανδία Trapped, ο 3ος κύκλος-φινάλε του From Dusk till Dawn, η μίνι-σειρά Roots με τους Λόρενς Φίσμπερν, Φόρεστ Γουίτακερ, Τζόναθαν Ρις Μέγιερς, το δικαστικό Undercover, η μίνι-σειρά του BBC Thirteen, έχουν ήδη ξεκινήσει να προβάλλονται και θα ακολουθήσουν: στις 13/9 η μίνι σειρά από τον Τζούλιαν Φέλοους (Downton Abbey) Dr. Thorne, στις 22/9 η δραματική σειρά από την Γερμανία Deutschland ’83, στις 24/9 η περιπετειώδης σειρά Hooten and the Lady και το βασισμένο σε σειρά κόμικς Wynonna Earp, στις 25/9 το υποψήφιο για 2 Emmy UnREAL από την παραγωγό των Buffy the Vampire Slayer & Girlfriends Guide to Divorce.

Στις 28 Οκτωβρίου στις 23.00 ξεχωρίζει η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου τηλεοπτικού ντεμπούτου του σκηνοθέτη Πάολο Σορεντίνο (Youth, The Great Beauty), The Young Pope, με τον Τζουντ Λο και την Νταϊάν Κίτον.

Με νέους κύκλους επιστρέφουν στον OTE TV το βραβευμένο με 2 Χρυσές Σφαίρες & 6 Emmy House of Cards (5ος κύκλος), το Billions με το δίδυμο Τζιαμάτι-Λούις (2ος κύκλος), τα δημοφιλή The Last Kingdom (2ος κύκλος) και The Durrells (2ος κύκλος), αλλά και τα Fortitude (2ος κύκλος), Girlfriends Guide to Divorce (3ος κύκλος), The Odd Couple (3ος κύκλος), The Affair (3ος κύκλος), Mozart in the Jungle (3ος κύκλος).

Στα κινηματογραφικά:

  • Μεταξύ άλλων, οι συνδρομητές του OTE TV θα παρακολουθήσουν, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, τον Ντάνιελ Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ στο Spectre, την υποψήφια για Όσκαρ ερμηνεία του Σιλβέστερ Σταλόνε ως Ρόκι στο Creed, το επίσης οσκαρικό Trumbo, τη νέα ταινία του Τέρενς Μάλικ, Knight of Cups με τους Κρίστιαν Μπέιλ, Κέιτ Μπλάνσετ, Νάταλι Πόρτμαν, το Crimson Peak του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, το The Visit του M. Ν. Σιάμαλαν, αλλά και τα Everest, Mothers Day, Dirty Grandpa κ.ά.

  • Το τηλεοπτικό πρόγραμμα από τον Σεπτέμβριο συμπληρώνουν εξαιρετικές σινεφίλ παραγωγές, όπως το βραβευμένο στις Κάνες Mustang από την Τουρκία & το σατιρικό The Brand New Testament, ενώ από τον ελληνικό κινηματογράφο, ο ΟΤΕ TV θα προβάλει πρώτος τις ταινίες συμπαραγωγής του, Ένας Άλλος Κόσμος του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και Νοτιάς του Τάσου Μπουλμέτη.

Επίσης, στα κανάλια FOX & FOX Life, που αναβαθμίστηκαν σε HD, έρχονται συναρπαστικές νέες σειρές και νέοι κύκλοι σειρών: The Strain 3, American Horror Story 6, Empire 3, The Walking Dead 7, Suits 1 (FOX) και Grey's Anatomy 13, How To Get Away With Murder 3, Mistresses 4, Once Upon A Time 6, Modern Family 8, Grandfathered, Secrets And Lies 1 (FOX Life).

 

 

Ντοκιμαντέρ

Με 11 κανάλια ντοκιμαντέρ, ο ΟΤΕ TV προσφέρει ποιοτικό πρόγραμμα και εκπομπές για διαφορετικές ηλικίες και ενδιαφέροντα. Το κανάλι ΟΤΕ HISTORY, με επίκεντρο την ελληνική ιστορία και πολιτισμό, υποδέχεται τη νέα σεζόν με πολλά αφιερώματα (Η Ελλάδα στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, Αθάνατα Αρχαία Μνημεία, Σταθμοί Της Νεοελληνικής Ιστορίας: 1821-1941 κ.α.), νέα ντοκιμαντέρ από κορυφαίους Έλληνες και ξένους παραγωγούς, αλλά και τις δικές του πρωτότυπες εκπομπές: το «Ελλάδα από το Α ως το Ω» επιστρέφει με νέα επεισόδια από τις 16/9, στις 3/10 ξεκινά η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Αυτοί που Τόλμησαν», ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες νέες εκπομπές παραγωγής OTE TV.

Παιδικά

Με 5 παιδικά κανάλια, ο OTE TV προσφέρει το πιο πλούσιο και ποιοτικό πρόγραμμα για τα παιδιά όλων των ηλικιών, ενώ είναι η μόνη συνδρομητική πλατφόρμα που παρέχει και τα 3 κανάλια της Disney.

1 Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Η υπηρεσία OTE TV Μέσω Δορυφόρου παρέχεται ως αορίστου χρόνου με ελάχιστη 24μηνη παραμονή. Δωρεάν κεραιοσύστημα & εγκατάσταση από εξουσιοδοτημένο τεχνικό εγκαταστάσεων ΟΤΕ TV. Δωρεάν αποκωδικοποιητής χωρίς σκληρό δίσκο. Περισσότερα στο otetv.gr

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags