Facebook Pixel Απίστευτο! Kυνηγάει ρεκόρ 30ετίας ο Πανιώνιος
| 2016-09-18 22:16:00

Απίστευτο! Kυνηγάει ρεκόρ 30ετίας ο Πανιώνιος

Απίστευτο! Kυνηγάει ρεκόρ 30ετίας ο Πανιώνιος

Αν η περσινή χρονιά ήταν εξαιρετική για τον Πανιώνιο, η φετινή αφήνει υποσχέσεις για να είναι ακόμη καλύτερη...

Οι «κυανέρυθροι» έχουν πετύχει δύο νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές συνδυάζοντας μάλιστα ουσία, καλό ποδόσφαιρο και... «καθαρές» νίκες. Η εικόνα της ομάδας δείχνει ικανή να σπάσει ασύλληπτα ρεκόρ που κρατάνε... 30 χρόνια!

Το ξεκίνημα που έχει κάνει φέτος η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι από τα καλύτερα στην ιστορία του Πανιωνίου. Από την περίοδο 1986-87 οι Νεοσμυρνιώτες έχουν ξεκινήσει μόλις δύο φορές (σ.σ. εκτός της φετινής) με διαδοχικές νίκες το πρωτάθλημα!

Την περίοδο 2002-03 ο Πανιώνιος είχε κάνει 4 νίκες. Είχε κερδίσει τον Ιωνικό με 2-0 (εντός), τον Αρη 1-2 (εκτός), την Παναχαϊκή 2-0 (εντός) και τον Ηρακλή 3-1 (εντός). Οι Νεοσμυρνιώτες τότε κατέλαβαν την 5η θέση στην Α Εθνική με προπονητή τον Γιόζεφ Μπουμπένκο.

Την περίοδο 2012-13 η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου είχε κερδίσει στην πρεμιέρα τον Αρη με 1-0 στη Νέα Σμύρνη. Με το ίδιο σκορ νίκησε στη 2η αγωνιστική την Βέροια εκτός έδρας, ενώ την 3η αγωνιστική επικράτησε στη Νέα Σμύρνη με 2-1 του ΟΦΗ. Η συνέχεια βέβαια δεν ήταν ανάλογη και οι «κυανέρυθροι» είχαν καταλάβει την 8η θέση.

Φέτος η ομάδα του Βλάντα Μιλόγεβιτς έχει κερδίσει 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης και 2-0 την Ξάνθη και μπορεί να συνεχίσει το αήττητο σερί. Την επόμενη αγωνιστική οι Νεοσμυρνιώτες αντιμετωπίζουν την Βέροια. Σε περίπτωση που κερδίσουν φτάνουν στις τρεις νίκες και ισοφαρίζουν το καλύτερο ξεκίνημα της τελευταίας δεκαετίας. Στην 6η αγωνιστική (4ο παιχνίδι Super League) ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Ηρακλή εκτός έδρας. Αν φύγει από το Καυτατζόγλειο με το διπλό, τότε με το 4Χ4 θα ισοφαρίσει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της ομάδας τα τελευταία 30 χρόνια.

Πάντως, αν δεν γίνει εμβόλιμα κάποια από τις 2 πρώτες αγωνιστικές, ο Πανιώνιος θα έχει πολύ δύσκολο έργο για να ξεπεράσει το ξεκίνημα της περιόδου 2002-03, μιας και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό εντός έδρας.

Οι Νεοσμυρνιώτες, απέναντι στην Βέροια θα κυνηγήσουν να σπάσουν ακόμα ένα ρεκόρ. Αν δεν δεχτούν γκολ στο παιχνίδι με την ομάδα της Ημαθείας, τότε για πρώτη φορά τα τελευταία 30 χρόνια ο Πανιώνιος δεν θα έχει δεχτεί γκολ τις τρεις πρώτες αγωνιστικές...

Τώρα τι θα συμβεί, θα το δούμε στην πράξη, πάντως η ομάδα του Μιλόγεβιτς δείχνει ικανή για όλα!

ΠΗΓΗ: praktoreio-sport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags