Facebook Pixel Η δυναμική ψυχή της Vespa, τώρα πιο προσιτή!
| 2016-09-20 11:34:00

Η δυναμική ψυχή της Vespa, τώρα πιο προσιτή!

Η δυναμική ψυχή της Vespa, τώρα πιο προσιτή!

Vespa GTS Super 300 σε μειωμένη τιμή, 3.890 ευρώ.

H Vespa GTS ενσαρκώνει τις αξίες του στυλ, της άνεσης, της στιβαρότητας και της ασφάλειας της μάρκας Vespa, συνδυάζοντας την αστική ψυχή με τη διάθεση για ταξίδι και τουρισμό. Η κομψότητα της Vespa GTS και η ψυχή των θρυλικών μοντέλων «Super» οδήγησαν στη δημιουργία της Vespa GTS Super. Η Vespa που κληρονομεί τις εκλεπτυσμένες γραμμές και το σπορ πνεύμα από μυθικά μοντέλα, όπως η Vespa GS του 1955.

Η Vespa GTS Super, χάρη στη σχεδίαση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, εκφράζει την πιο δυναμική πλευρά της προσωπικότητας της Vespa. Ένα όχημα στο οποία ο σχεδιασμός Vespa εμπλουτίζεται με σπορ λεπτομέρειες:

* Οι δίχρωμες ζάντες από κράμα αλουμινίου, μεταφέρουν πίσω στο χρόνο και υπογραμμίζουν τον σπορ χαρακτήρα.

* Το ελατήριο στη μπροστινή ανάρτηση είναι κόκκινου χρώματος, μια αγωνιστική λεπτομέρεια που κάνει τη GTS 300 Super ξεχωριστή.

* Η μπροστινή μάσκα έχει σπορ αισθητική, αναδεικνύοντας τη σχάρα με λεπτομέρειες χρωμίου.

* Ο πίνακας οργάνων, πλήρως αναλογικός σύμφωνα με την αγωνιστική παράδοση, έχει γραφικά με λευκούς χαρακτήρες και μαύρο φόντο, για να τονίζεται ο σπορ χαρακτήρας του δίτροχου και να είναι ευανάγνωστος.

* Η σέλα διακρίνεται για τη σπορ σχεδίαση και τα υλικά, χαρακτηριστικά των σπορ ιταλικών οχημάτων.

* Το μεταλλικό πλαίσιο της Vespa υφίσταται μια σημαντική τροποποίηση: δεξιά στο πλάι, ως διακριτικό στοιχείο, εμφανίζεται μια σχάρα με οριζόντιες σχισμές, ανακαλώντας εμφανώς τα πιο όμορφα μοντέλα Vespa του παρελθόντος και δίνοντας μια κομψή σπορ πινελιά στην πλευρική όψη του οχήματος.

Η Vespa GTS Super 300 είναι εξοπλισμένη με μονοκύλινδρο, υψρόψυκτο, 4 χρονο κινητήρα 278 cc με 4 βαλβίδες και ηλεκτρονικό ψεκασμό, που παρέχει μέγιστη ισχύ 22 CV στις 7.500 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 22,3 Nm στις 5.000 σ.α.λ. Οι αξίες αυτές εξασφαλίζουν άριστες επιδόσεις, καθιστώντας τη Vespa GTS ιδανικό όχημα για τους δρόμους της πόλης αλλά και για ταξίδια με απόλυτη άνεση ακόμα και με συνεπιβάτη.

Τώρα, με τη νέα μειωμένη τιμή 3.890 €, η Vespa GTS Super 300 γίνεται πιο προσιτή στους λάτρεις της μάρκας. Μία πραγματική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να ξεχωρίζουν και να απολαμβάνουν τις καθημερινές τους μετακινήσεις με ένα διαχρονικό όχημα, που ενσαρκώνει τον αυθεντικό σχεδιασμό Vespa σε συνδυασμό με δυναμική εμφάνιση και επιδόσεις. Επισκεφτείτε ένα σημείο πώλησης Vespa για να δείτε από κοντά όλη την γκάμα, να ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τη δυνατότητα επέκτασης εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Vespa GTS Super στο www.gr.vespa.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags