Facebook Pixel Προετοιμάζεται με δυνατά φιλικά και... χρήμα ο Παναθηναϊκός!
| 2016-09-20 18:59:00

Προετοιμάζεται με δυνατά φιλικά και... χρήμα ο Παναθηναϊκός!

Προετοιμάζεται με δυνατά φιλικά και... χρήμα ο Παναθηναϊκός!

Διαβάστε για τα νέα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσουν οι Πράσινοι καθώς και για το ποσό που θα βάλουν στα ταμεία τους...

Ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει στο "Gomelsky Cup" της Μόσχας το διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου, στο οποίο επίσης θα λάβουν μέρος οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ούνιξ Καζάν.

Έτσι, οι Πράσινοι θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν με δυνατά τεστ, ενώ δύνανται να βάλουν στα ταμεία τους και 20.000 ευρώ εάν κατακτήσουν το τουρνουά.

Αυτό ανακοίνωσε ο ο υπεύθυνος αθλητισμού του δήμου της Μόσχας, Αλεξάντερ Πολίνσκι τονίζοντας το εξής: «Το συνολικό ποσό που θα δοθεί στο Gomelsky Cup θα είναι 50.000 ευρώ. Ο νικητής θα πάρει 20.000 ευρώ, ο δεύτερος 15.000 ευρώ, ο τρίτος 10.000 ευρώ και ο τέταρτος 5.000 ευρώ».

«Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους διοργανωτές. Κάθε χρόνο συμμετέχουν ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου, όπως οι φιναλίστ της περσινής VTB League. Οι δύο ρωσικές, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ούνιξ Καζάν, ο Παναθηναϊκός, με τον οποίο παίξαμε την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα και είναι από τους σοβαρούς υποψήφιους για το Final 4 της Ευρωλίγκας. Επίσης, η Μακάμπι Τελ Αβίβ που έχει φιλοδοξίες να προκριθεί στο Final 4», δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags