Facebook Pixel Επιβεβαίωση sportdog: Αυτόν καθάρισε ο Μπέντο!
| 2016-09-24 14:00:00

Επιβεβαίωση sportdog: Αυτόν καθάρισε ο Μπέντο!

Επιβεβαίωση sportdog: Αυτόν καθάρισε ο Μπέντο!

Μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή σάς αποκαλύψαμε πως θεωρητικά βασικός άσος τού Ολυμπιακού έχει ξενερώσει τον Πορτογάλο και σήμερα τον έκοψε από την αποστολή!

H μεγαλύτερη είδηση που βγαίνει από την αποστολή που ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Μπέντο για το αυριανό παιχνίδι στη Λάρισα είναι ότι έκοψε τον Πάρντο.

Βέβαια, όσοι είχατε διαβάσει το ρεπορτάζ τού SportDog μέσα στην εβδομάδα, με τίτλο "Δε μασάει ο Μπέντο! Καθαρίζει βασικό, βάζει το μικρό", τώρα δε θα σας προκαλούσε έκπληξη η συγκεκριμένη επιλογή.

Όπως γράφαμε, ο Πορτογάλος τεχνικός είναι απόλυτα απογοητευμένος από τον συγκεκριμένο παίκτη και αναμένεται να τον αφήσει εκτός πλάνων στα επόμενα παιχνίδια.

Έτσι κι έγινε, με τον κόουτς των πρωταθλητών να μη συμπεριλαμβάνει σήμερα στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ τον Κολομβιανό εξτρέμ.

Ο Μπέντο με αυτό τον τρόπο έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Πάρντο και πλέον πολύ δύσκολα θα τον επαναφέρει στα πλάνα του.

Εκτός αν ο παίκτης, που θυμίζουμε ότι έχει κοπεί και από την ευρωπαϊκή λίστα, δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από εδώ και πέρα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags