Facebook Pixel Ξεφτίλα για Άρη, του έκανε πλάκα η Λαμία!!
| 2016-09-24 21:16:00

Ξεφτίλα για Άρη, του έκανε πλάκα η Λαμία!!

Ξεφτίλα για Άρη, του έκανε πλάκα η Λαμία!!

Γερό χαστούκι για τον Άρη! Οι «κίτρινοι» διασύρθηκαν από τη Λαμία (4-0) και πήραν ένα γερό μάθημα ενόψει της έναρξης της Football League.

Ηχηρό χαστούκι από τους Φθιωτούς

Ο ΑΡΗΣ δέχθηκε μία ήττα ντροπής στην Λαμία με 4-0 μετά απο τραγική εμφάνιση. Ενα ηχηρό χαστούκι για παίκτες και τεχνικό τιμ, που τους έδωσε να καταλάβουν ότι μόνο με το όνομα ή τη φανέλα, δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την άνοδο στη Super League. 

Πλέον όλοι καλούνται να αναζητήσουν τα αίτια όχι μόνο αυτού του αποτελέσματος αλλά και γενικότερα της μέτριας εικόνας που έχει η ομάδα το τελευταίο διάστημα, αφού το μόνο που κάνουν είναι να δίνουν δικαιώματα λίγο πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. 

Ετσι ξεκίνησε

Χωρίς εκπλήξεις ήταν ενδεκάδα που κατέβασε ο Νίκος Αναστόπουλος, με τον Διούδη στο τέρμα και τετράδα μπροστά του, τους Μπούρμπο, Ιντζίδη, Ραούλ Μπράβο και Βουτσιά. Αντρέου-Ρόβας ήταν το δίδυμο στα χαφ, με τον Ανάκογλου λιγο πιο μπροστά και τους Μιλούνοβιτς, Καπνίδη και Ντούνη μπροστά.

Μόλις μία φάση και πολλά λάθη

Σε ένα ακόμη παιχνίδι, το πρώτο ημίχρονο δε κύλησε γα τον ΑΡΗ όπως θα ήθελε. Οι «κιτρινόμαυροι» κατέγραψαν μόλις μία ευκαιρία, όταν στο 10' ο Αντρέου έβγαλε τον Ντούνη με ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, αλλά ο 23χρονος εξτρέμ δεν νίκησε από κοντά τον Πίτκα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να παίξουν κυρίως από την αριστερή πλευρά σημαδεύοντας τον Μιλούνοβιτς αλλά χωρίς αποτέλεσμα και με αρκετά επιπόλαια λάθη κυρίως στην μεσαία γραμμή.

Συνταγή... Βικελίδης για τη Λαμία

Στο φιλικό της πεασμένης Κυριακής, ο Ομο ήταν εκείνος που λίγο πριν το ημίχρονο έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Τεννέ. Σήμερα την σκυτάλη πήρε ο Πίντο, ο οποίος στ 41' κέρδισε το πέναλτι από τον Μπούρμπο και ένα λεπτό αργότερο ευστόχησε από τα έντεκα βήματα για το 1-0 του πρώτου μέρος. Ενα 45λεπτο που στη μεγαλύτερη διάρκεια του, ανήκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων άλλες τρεις καλές στιγμές με Πίντο (15'), Βασιλόγιαννη (23') και Βάντερσον (29').

Δεν βγήκε από τα αποδυτήρια... ποτέ!

Η κακή εικόνα του ΑΡΗ όχι μόνο συνεχίστηκε στην επανάληψη, αλλά έγινε ακόμα χειρότερ. Οι αλλαγές του Νίκου Αναστόπουλου δεν έφεραν βελτίωση στην εικόνα της ομάδας, η οποία μοιάζοντας υπνωτισμένη παραδόθηκε στις διαθέσεις των γηπεδούχων, που πέτυχαν άλλοι τρία γκολ με Βάντερσον (53'), Τσούκαλο (63') και Κοτσώνη (66'). Οι μόνες αξιόλογες στιγμές για τον ΑΡΗ στην επανάληψη, ήταν δύο δοκάρια με τον Νέτο, στο 84' με σουτ και στο 86' με εκτέλεση φάουλ.



ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Ομο, Μπουλούλης, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Πίντο, Βάντερσον

Έπαιξαν επίσης οι: Τσούκαλος, Ντουρμισάι, Καραγιάννης, Αυγενίκου, Πατσαρούχας, Παπαευθυμίου

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος (55΄Τζανακάκης), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Τσουμάνης (55΄Καράμπελας), Ρόβας (55΄Νέτο), Αντρέου (55΄Παυλίδης), Ανάκογλου (82΄Ντόγος), Καπνίδης, Μιλούνοβιτς (46΄Ίλιτς), Ντούνης (68΄Βουτσιάς)

 

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags