Facebook Pixel Τριάδα για ταμείο στο Champions League!
| 2016-09-28 12:26:00

Τριάδα για ταμείο στο Champions League!

Τριάδα για ταμείο στο Champions League!

Δεύτερη αγωνιστική μέρος... δεύτερο στη φάση των Ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ανάλυση των αγώνων έβγαλε ευκαιρίες για ταμείο και πάμε να τις δούμε χωρίς ευθύς αμέσως.

ΝάπολιΜπενφίκα

Η Νάπολι με δύο τέρματα στο πρώτο μέρος επικράτησε 2-0 της Κιέβο και επέστρεψε στις νίκες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Τζένοα. Οι βασικοί Μίλικ, Άλαν και Μέρτενς έμειναν στον πάγκο από τον Σάρι στο πρώτο ημίχρονο, με τη Νάπολι να βρίσκεται σταθερά από την αρχή της χρονιάς στο κυνήγι της Γιουβέντους. Με το "δεξί" ξεκίνησε τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς αν και έμεινε πίσω στο σκορ, με δύο τέρματα του Μίλικ έκανε την ανατροπή και έφυγε από το Κίεβο και την έδρα της Ντιναμό με 1-2. Από την άλλη, στην τέταρτη νίκη της στη Πριμέιρα Λίγκα έφτασε η Μπενφίκα, η οποία πέρασε με 0-2 από την έδρα της νεοφώτιστης Τσάβες. Πλασματικό ωστόσο το σκορ, με τους γηπεδούχους να έχουν διπλό δοκάρι στην ίδια φάση αλλά και άλλες ευκαιρίες να σκοράρουν. Τη λύση για τους "αετούς" έδωσε ο γνώριμός μας, Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος σκόραρε στο 64' ενώ είχε και δύο ακυρωθέντα γκολ. Τι ποντάρουμε; Ο άσος έχει τον πρώτο λόγο, όμως η απόδοση δεν ικανοποιεί. Αρκετά πιθανό το over 2,5, άλλωστε οι δύο ομάδες διαθέτουν ικανότατους φορ και ποιότητα στην επίθεση.

ΝάπολιΜπενφίκα over (1.80)

ΛουντογκόρετςΠαρί Σεν Ζερμέν

Σε πολύ καλή φόρμα το τελευταίο διάστημα η Λουντογκόρετς, πέρασε με 1-5 από την έδρα της Βερέια την περασμένη Παρασκευή. Συνολικά ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση με το ματς να έχει τελειώσει από το πρώτο μέρος (0-2). Ήταν η 3η σερί νίκη στο πρωτάθλημα και 4η στα τελευταία 4 επίσημα για κύπελλο και πρωτάθλημα. Πολύ δυνατή στην επίθεση η ομάδα του Ντερμεντζίεφ, έχει σκοράρει στα τελευταία 5 ματς 16 γκολ. Όσο για τους φιλοξενούμενους; Πισωγύρισμα και πάλι για την Παρί Σεν Ζερμέν στο πρωτάθλημα, που μετά από 2 σερί νίκες επέστρεψε και πάλι στα "άσχημα" αποτελέσματα. Καλή παρουσία στο πρώτο μέρος, αλλά πλήρωσε σε μεγάλο βαθμό το γεγονός ότι έμεινε με 10 παίχτες στο 46΄ (κόκκινη Οριέ) και από κει και πέρα η Τουλούζ βρήκε χώρους και σκόραρε 2 τέρματα. Έτσι η ομάδα του Έμερι έμεινε έτσι 4 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Η Παρί είναι το φαβορί, αλλά με τις φετινές εμφανίσεις δεν πείθει. Βάση αποδόσεων μάλιστα, αν κάποιος ψάχνει σημείο, το 1Χ αξίζει περισσότερο. Αν το "ψάξουμε" εναλλακτικά βέβαια, δεδομένης της επιθετικής ποιότητας της Λουντογκόρετς, το Goal/Goal είναι πολύ καλή επιλογή.

ΛουντογκόρετςΠαρί Σεν Ζερμέν Goal/Goal (2.00)

Ατλέτικο Μ. – Μπάγερν Μονάχου

Πρεμιέρα με το δεξί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για τους "ροχιμπλάνκος" του Ντιέγκο Σιμεόνε, καθώς παρότι η Αϊντχόφεν παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστική, η Ατλέτικο κατάφερε να αποδράσει, 0-1 με διπλό από την Ολλανδία. Από την άλλη πλευρά, ηΜπάγερν Μονάχου του Αντσελότι πάει στο "Καλντερον" με στόχο να πάρει μια άτυπη ρεβάνς για την περσινό αποκλεισμό στα ημιτελικά της διοργάνωσης, με τους "ροχιμπλάνκος" να αποτελούν τον "κακό" της δαίνομα την τελευταία τριετία. Με το δεξί στην πρεμιέρα των ομίλων δεν συνάντησε κανένα εμπόδιο στον Μόναχο και συνέτριψε με 5-0 την αδύναμη Ροστόφ. Η Ατλέτικο υποδέχεται την Μπάγερν στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου και είναι λίγο υπερβολικό να δίνεται αουτσάιντερ μέσα στην έδρα της ακόμα και απέναντι στην Μπάγερν, την οποία απέδειξε πως δεν φοβάται. Σε φάση προσαρμογής ακόμα οι Βαυαροί, απέναντι στην ίσως καλύτερη άμυνα του κόσμου. Αξία στον άσο σε DNB.

Ατλέτικο Μ. – Μπάγερν Μονάχου 1 DNB (2.00)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags