Facebook Pixel Τηλεοπτική η πρόβα τζενεράλε του Ολυμπιακού με Γαλατάσαραϊ
Life
| 2016-09-28 17:17:00

Τηλεοπτική η πρόβα τζενεράλε του Ολυμπιακού με Γαλατάσαραϊ

Τηλεοπτική η πρόβα τζενεράλε του Ολυμπιακού με Γαλατάσαραϊ

Διαβάστε τι ώρα και σε ποιο κανάλι θα δούμε το δυνατό φιλικό των Πειραιωτών με τους Τούρκους.

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο (1/10, 17:00) θα υποδεχθεί την Γαλατάσαραϊ και το τελευταίο φιλικό παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το OTE SPORT 4HD.
 

Το δελτίο Τύπου του OTE TV αναφέρει:

«Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την προετοιμασία του στον OTE TV

 

Ο Ολυμπιακός είχε μόλις δύο προσθήκες αυτό το καλοκαίρι, αυτές των Έρικ Γκριν και Κεμ Μπιρτς, γεγονός που σημαίνει ότι έχει πλεονέκτημα σε επίπεδο “χημείας” και ετοιμότητας. Οι συνδρομητές του OTE TV θα έχουν τη δυνατότητα να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι “ερυθρόλευκοι” το Σάββατο 1/10, στις 17.00, οπότε θα ξεκινήσει το παιχνίδι με την κυπελλούχο Ευρώπης, Γαλατασαράι, που θα προβληθεί στο OTE SPORT 4HD. Με αυτό το παιχνίδι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους, εν όψει της εκκίνησης της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Βασίλης Σκουντής θα αναλάβει τη μετάδοση και ο Άρης Μπάρκας με τον Κώστα Κατέβα θα δώσουν το ρεπορτάζ και τις αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών. 

Στο πρόγραμμα των καναλιών OTE SPORT ανήκει και το πρώτο “αιώνιο” ντέρμπι της σεζόν 2016-17, αυτό της 17ης Οκτωβρίου, οπότε ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό».



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags