Facebook Pixel Τριάδα με φιλοξενούμενους στο Champions League
| 2016-10-18 12:44:00

Τριάδα με φιλοξενούμενους στο Champions League

Τριάδα με φιλοξενούμενους στο Champions League

Επιστροφή στη δράση για το Champions League. Η ανάλυση των αγώνων έβγαλε σημαντικές ευκαιρίες για ταμείο. Στο προσκήνιο βρίσκονται οι... φιλοξενούμενοι.

Κλαμπ Μπριζ – Πόρτο

Με το αριστερό επέστρεψε από τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων η Κλαμπ Μπριζ, καθώς δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στο Σαρλερουά με 1-0. Οι πολλές απουσίες στοίχισαν στην ομάδα του Πρεντόμ, η οποία έτσι χάλασε το μίνι σερί τριών νικών που είχε στο εγχώριο πρωτάθλημα. Όσο για την Πόρτο; εν αντιμετώπισε ουσιαστικά προβλήματα στο Σαββατιάτικο παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στην Γκαφάνα (ομάδα 4ης κατηγορίας) και επικράτησε άνετα με 0-3. Κομβική η αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες, που ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο. Οι Πορτογάλοι διαθέτουν την εμπειρία και τις "παραστάσεις" για να φύγουν με το διπλό απέναντι στην Κλαμπ που έχει και απουσίες. Σε ανεκτή απόδοση το διπλό, το επιλέγουμε.

Κλαμπ Μπριζ – Πόρτο 2 (2.01)

Λυών – Γιουβέντους

Η εξάρτηση του παιχνιδιού της Λυών από τον παιχταρά Λακαζέτ (Ε, 6/6) ήταν εμφανής καθώς αυτός ήταν που στα πρώτα πέντε της παιχνίδια πέτυχε 6 τέρματα και την οδηγούσε εκ του ασφαλούς. Μετά τον τραυματισμό του μπορεί να κέρδισε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λίγκ, ωστόσο έκτοτε έχει ηττηθεί στα 3 από τα 4 τελευταία της παιχνίδια, χωρίς μάλιστα να σκοράρει σε αυτά. Από την άλλη πλευρά, η Γιουβέντους ξεκίνησε δυναμικά παίρνοντας ώθηση και από τις πολυδάπανες μεταγραφές που έκανε το καλοκαίρι, αλλά η λευκή ισοπαλία με την Σεβίλλη και η ήττα από την Ίντερ έφεραν γκρίνια. Τι ποντάρουμε; Ψάχνει αντίδραση η Λυών που ενισχύεται με την επιστροφή του Λακαζέτ, ωστόσο απέναντί της θα βρει μια Γιουβέντους σε πολύ καλή κατάσταση με 5 συνεχόμενες νίκες που δέχεται δύσκολα το γκολ. Το διπλό έχει τον πρώτο λόγο (1.70), ενώ για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση μπορεί να συνδυαστεί με το over 1.5.

Λυών – Γιουβέντους 2 & over 1.5 (2.15)

Λεβερκούζεν – Τότεναμ

Αρνητική εμφάνιση έκαναν οι «ασπιρίνες» στο εκτός έδρας παιχνίδι τους με τη Βέρντερ Βρέμης από την οποία έχασαν με 2-1 εκτός έδρας. Είναι εμφανές ότι η διακοπή έβαλε φρένο στη φόρα που είχε προηγουμένως η ομάδα του Σμιντ και μαζί υπέστη την πρώτη ήττα μετά από αήττητο τεσσάρων αναμετρήσεων. Από την άλλη πλευρά, λίγο έλειψε να χάσει από τη Γουέστ Μπρομ εκτός έδρας η Τότεναμ, η οποία έμεινε στο ισόπαλο 1-1, σε ένα ματς όπου ήταν επηρεασμένη από την διακοπή, αλλά παράλληλα είχε και το νου της στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μπορεί να κατηγορήσει κάποιος τη Λεβερκούζεν, αυτό είναι η μετριότητά της στο αμυντικό κομμάτι. Και παρόλα αυτά προσφέρεται σε απόδοση φαβορί. Πολύ πιο σοβαρή ως ομάδα συνολικά η Τότεναμ, έχει τη δυνατότητα να φύγει με βαθμό ή βαθμούς, αξίζει το 2dnb.

Λεβερκούζεν – Τότεναμ 2 DNB (2.50)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags