Facebook Pixel Mαλόν στον Sportdog: "Γι' αυτό το πέναλτι δεν είπε κανείς τίποτα. Σιγά μην το έδινε κόντρα στον ΠΑΟ"!
| 2016-10-25 13:30:00

Mαλόν στον Sportdog: "Γι' αυτό το πέναλτι δεν είπε κανείς τίποτα. Σιγά μην το έδινε κόντρα στον ΠΑΟ"!

του Γιώργου Κτενά
Mαλόν στον Sportdog: "Γι' αυτό το πέναλτι δεν είπε κανείς τίποτα. Σιγά μην το έδινε κόντρα στον ΠΑΟ"!

Μπορεί όλοι να ασχολήθηκαν με τη φάση του Κουτρουμπή, ωστόσο ο άσος της Βέροιας διαμαρτύρεται για μία άλλη που πέρασε στα ψιλά! "Δε θα χάσει βαθμούς ο Ολυμπιακός"!

Τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε η Βέροια να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Παναθηναϊκό, αποκάλυψε μέσω του SportDog ο Ιβάν Μαλόν.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής τού συλλόγου της Ημαθίας μάς μίλησε ακόμα για την εκπληκτική εμφάνιση του Λόπες και τι του ειπαν στα αποδυτήρια οι συμπαίκτες του μετά τη λήξη του ματς.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη φάση που ζήτησε πέναλτι για το μαρκάρισμα του Λουντ και πόσο... περίπλοκο είναι να δοθεί η εσχάτη των ποινών εναντίον μεγάλου συλλόγου στην Ελλάδα και αποθέωσε τη γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού, που "κάνει εξαιρετικά πράγματα".

Ιβάν, πες μας δύο λόγια για το χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό;

"Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο για την ομάδα μου, καθώς ο Παναθηναϊκός είχε πολλές ευκαιρίες. Μας κόστισε το πρώτο ημίχρονο, όπως συνέβη και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο παλέψαμε και τελικά καταφέραμε και δικαιωθήκαμε στο τέλος με την ισοπαλία".

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός "ξεφούσκωσε" στο δεύτερο μέρος και ειδικά στο τελευταίο 20λεπτο, σας βοήθησε να πάρετε την ισοπαλία;

"Δε νομίζω ότι σχετίζεται με τον Παναθηναϊκό, πιστεύω ότι ήταν δική μας υπόθεση το αποτέλεσμα. Ανέβηκε πιο ψηλά η άμυνά μας και όταν κλέβαμε την μπάλα, μπορούσαμε πιο εύκολα να απειλήσουμε και τελικά να σκοράρουμε".

Στο ημίχρονο το σκορ θα μπορούσε να ήταν 0-2 ή και 0-3. Είπατε κάτι στον Λόπες που με τις αποκρούσεις του σας κράτησε μέσα στο παιχνίδι;

"Ο Τζόναθαν είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε στην ομάδα. Χθες έκανε πολύ καλό ματς, πήγαν στο τέλος όλα καλά και τον ευχαριστούμε γι΄ αυτό. Στα αποδυτήρια του δώσαμε όλοι συγχαρητήρια και του είπαμε ότι τον ευχαριστούμε για την εμφάνισή του".

Υπάρχει μία φάση που ζητάς πέναλτι σε μαρκάρισμα του Λουντ. Τι έγινε εκεί;

"Εγώ πιστεύω ότι ήταν ξεκάθαρο πέναλτι. Αλλά να δοθεί πέναλτι εναντίον μίας μεγάλης ομάδας, είναι περίπλοκο. Απλώς για εμένα είναι ξεκάθαρο ότι ήταν πέναλτι η συγκεκριμένη φάση".

* Δείτε τη φάση στο βίντεο (4:40) πατώντας ΕΔΩ

Όταν άρχισε το πρωτάθλημα οι περισσότεροι είχαν ξεγραμμένη τη Βέροια. Δείχνει όμως ότι είναι σκληρό καρύδι σαν ομάδα.

"Έχουμε δείξει ότι είμαστε ομάδα που είναι δύσκολο να την κερδίσει κάποιος στην έδρα της. Θα υποφέρει όποιος θέλει να κερδίσει. Και εκτός έδρας αγωνιζόμαστε μέχρι το τέλος, κερδίσαμε τον Πανιώνιο, παλέψαμε με τον Ατρόμητο. Θα συνεχίσουμε έτσι".

Φέτος έχεις παίξει με όλους τους μεγάλους, ποιος θεωρείς ότι είναι καλύτερος;

"Ο Παναθηναϊκός έχει επίθεση που κάνει εξαιρετικά πράγματα, αλλά και ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα σε όλους τους τομείς. Τον Παναθηναϊκό όμως είναι πολύ δύσκολο να τον κερδίσεις με την επίθεση που έχει".

Υπάρχει φαβορί ανάμεσα σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα;

"Ειναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός δεν θα χάσει πολλούς πόντους. Όσοι βρίσκονται πίσω από τον Ολυμπιακό, θα συνεχίσουν το πρόγραμμά τους. Αλλά είναι νωρίς ακόμα για μιλήσουμε για φαβορί".

Υπάρχει κάτι που θέλεις να πεις στους φίλους της Βέροιας;

"Ναι, θέλω να τους στείλω ένα μήνυμα: Να ξέρουν ότι τους θέλουμε στο πλευρό μας, να μας στηρίζουν, γιατί παίζουμε για να τους ευχαριστήσουμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags