Facebook Pixel Τέτοια κωλο-Τούμπα δεν ξανάδαμε...
| 2016-10-31 22:20:00

Τέτοια κωλο-Τούμπα δεν ξανάδαμε...

Τέτοια κωλο-Τούμπα δεν ξανάδαμε...

Για γέλια και για κλάματα αυτοί που τα έβαλαν με τον Ευθυμιάδη μετά την ήττα της ΑΕΚ στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Οι αποθεωτές έγιναν κράχτες.

Σε ένα παιχνίδι που το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει (και φέτος) την ΑΕΚ με ένα γκολ που προήλθε από λάθος υπόδειξη του πρώτου βοηθού γραμμών. Έτσι, το ματς, μεταξύ ομάδων που επικοινωνούν, ότι είνα σύμμαχοι κατά της πάταξης της εγκληματικής οργάνωσης, κρίθηκε από τη διαιτησία. Η μεγαλύτερη ειρωνεία της υπόθεσης ξέρετε ποια είναι;

Αυτοί που πριν το παιχνίδι των Δικεφάλων αποθέωναν τον Σιδηρόπουλο και τους βοηθούς του, έκαναν τη μεγαλύτερη... κωλο-Τούμπα. Αναφερόμαστε σε ανθρώπους που προωθούν επικοινωνιακά την πολιτική της διοίκησης των «κιτρινόμαυρων», την οποία χαϊδεύουν και δεν κριτικάρουν ποτέ! Την αποθεώνουν στις επιτυχίες, αλλά στις αποτυχίες βρίσκουν εξιλαστήρια θύματα. Προχθες έφταιγε ο Δέλλας, χθες ο Κετσπάγια, σήμερα οι διαιτητές.

Είναι οι ίδιοι που τα έκαναν όλα άνω κάτω στον τελικό του Κυπέλλου, πέρσι, για να οριστεί ο Ευθυμιάδης στο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι και να πλαισιώσει τον Σιδηρόπουλο. Είναι αυτοί που στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ έκραζαν τον Αλεξέα, επειδή δεν είδε μπροστά του, ότι ο Ιντέγιε ήταν σε θέση οφσάιντ και έκαναν τον σταυρό τους και υποστήριζαν στον αέρα των ερτζιανών, ότι αν ο συγκεκριμένος επόπτης (που αρχικά ορίστηκε, έγινε τρανός θορυβος και μετά έβαλαν τον Ευθυμιάδη) ήταν στον τελικό του Κυπέλλου, θα σήκωνε τη σημαία (ως οφσάιντ ) στο γκολ του Μάνταλου (στο 0-1) και θα το ακύρωνε. Είναι οι ίδιοι που ανακάλυψαν, τώρα, κατόπιν εορτής, ότι ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής σφυρίζει πάντα ΠΑΟΚ, γι'αυτό και οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν χάσει ποτέ με αυτόν διαιτητή.

Μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ, οι αποθεωτές του κορυφαίου Σιδηρόπουλου και των βοηθών του έγιναν κράχτες του. Εσείς έχετε ξαναδεί τέτοια κωλο-Τούμπα;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτός μπούκαρε να δείρει τον Ραπτόπουλο την ώρα της εκπομπής (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags