Facebook Pixel Δυνατό όνομα σέντερ φορ: "Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ"!
| 2016-11-11 15:30:00

Δυνατό όνομα σέντερ φορ: "Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ"!

Δυνατό όνομα σέντερ φορ: "Θέλω να παίξω στον ΠΑΟΚ"!

Πριν τρεις μήνες, έφτασε πολύ κοντά στο να «μετακομίσει» στην Τούμπα. Τελικά ο «γάμος» δεν ευοδώθηκε, όμως τώρα δηλώνει πως θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για τον Νικολάς «Μίκου» Φεντόρ, τον 31χρονο Βενεζουελάνο επιθετικό της Ράγιο Βαγιεκάνο, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Arena Press» ήταν ιδιαίτερα… αποκαλυπτικός, τη στιγμή που μετράει μόλις 4 συμμετοχές στη φετινή Σεγούντα Ντιβιζιόν.

«Στόχος μου ήταν, από την στιγμή που η Ράγιο υποβιβάστηκε στη Σεγούντα να βρω μια ομάδα ανταγωνιστική που θα παίζει στο υψηλό επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρθηκε πιο σοβαρά από τις υπόλοιπες ομάδες, δείχνοντας ότι με θέλει και η συμφωνία ήταν κοντά, αλλά για τους δικούς της λόγους η διοίκηση αποφάσισε να μην αποδεχτεί την πρόταση.

Το συμβόλαιο μου, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και σκοπός μου να μην αφήσω άλλο τον χρόνο να περάσει. Εφόσον ο ΠΑΟΚ ακόμα ενδιαφέρεται για μένα, φυσικά και θα ήθελα να παίξω εκεί. Γνωρίζω την ομάδα από τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια. Από την πλευρά μου προπονούμαι για να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση
», δήλωσε ο Μίκου που μεταξύ των άλλων έχει αγωνιστεί σε Βαλένθια, Γρανάδα και Σέλτικ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags