Facebook Pixel Πληρώνουν οι μεγάλες αποδόσεις
| 2016-11-12 13:33:00

Πληρώνουν οι μεγάλες αποδόσεις

Πληρώνουν οι μεγάλες αποδόσεις

Συνεχίζεται η δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα, με τις αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων να προσφέρουν ευκαιρίες για δυνατά ταμεία!

ΟυαλίαΣερβία

Ανάμεικτα συναισθήματα προέκυψαν στο «στρατόπεδο» της Ουαλίας από τις αναμετρήσεις του περασμένου μήνα, καθώς η σημαντική ισοπαλία με 2-2 στην έδρα της Αυστρίας, συνοδεύτηκε από το εντός έδρας 1-1 απέναντι στην Γεωργία. Παρότι έχει τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων, βρίσκεται στην τρίτη θέση, δύο βαθμούς μακριά από τις Σερβία και Ιρλανδία. Όσο για τους Σέρβους; Ασταμάτητοι δείχνουν οιΟρλόβιτου προπονητή Σλαβολιούμπ Μούσλιν που βρίσκονται στην πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου μετά τις εντυπωσιακές νίκες με 0-3 κόντρα στην Μολδαβία και 3-2 με την Αυστρία. Δεν έχει άλλη επιλογή απτο να παραταχθεί επιθετικά η Ουαλία στον σημερινό αγώνα, αν θέλει να κοντράρει τους Σέρβους που ξέρουν πως να ανοίγουν τις κλειστές άμυνες και θα κατέβουν και σήμερα με επιθετικό προσανατολισμό. Περιμένουμε αρκετά γκολ και βρίσκουμε αξία στο over 2,5 που βρίσκεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ.

ΟυαλίαΣερβία over (2.18)

ΟυκρανίαΦινλανδία

Το καθήκον της ως όφειλε έκανε την περασμένη αγωνιστική η Ουκρανία και επικράτησε εύκολα του Κόσοβου με 3-0. Κράβετς, Γιαρμολένκο και Ροτάν τα γκολ για την ομάδα του Σεφτσένκο. Μετά λοιπόν και τις 2 ισοπαλίες στα 2 πρώτα ματς, οι Ουκρανοί με το αποτέλεσμα αυτό έφτασαν τους 5 βαθμούς και θέτουν τις βάσεις για να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις ένα πλασάρισμα στις 2 πρώτες θέσεις του ομίλου. Από την άλλη, δεν μπόρεσε να πάρει κάτι την περασμένη αγωνιστική η Φινλανδία, ηττήθηκε με 0-1 από τους Κροατές, σε ένα ματς πάντως που δεν δικαιούνταν και κάτι παραπάνω. Μόλις στο 18΄ έγινε το 0-1, με την ομάδα του Μπάκε να μην έχει τρόπο να απαντήσει. Έμεινε έτσι στο βαθμό της ισοπαλίας που πήρε στην πρεμιέρα από το Κόσοβο. Προφανώς οι Φινλανδοί από νωρίς μένουν εκτός διεκδίκησης μιας εκ των 2 πρώτων θέσεων, σε έναν τόσο αμφίρροπο όμιλο. Τι ποντάρουμε; Εκτός του ότι ουσιαστικό κίνητρο στο ματς έχουν οι Ουκρανοί, η Φινλανδία έχει σημαντικές απουσίες. Στο 1.30 κινείται ο άσος, δε θα μπορούσε να πάει παραπάνω, βάση των δεδομένων που έχουμε. Μπαίνει δυνατά στο πρώτο μέρος των αγώνων της η Ουκρανία (έχει σκοράρει τα 4 από τα 6 τέρματα της στο 1ο ημ.), οπότε μπορεί να κερδίζει από ημίχρονο.

ΟυκρανίαΦινλανδία 1/1 (1.91)

ΑλβανίαΙσραήλ

Καλή η μαχητικότητά της, αλλά δεν αρκούσε για να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ισπανία στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των προκριματικών, αφού ηττήθηκε με 0-2 εντός έδρας. Η Αλβανία παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και περιορίστηκε σε πλήρως παθητικό ρόλο, ενώ λύγισε με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (55’, 63’). Το κακό ήταν πως απείλησε καθόλου. Όσο για το Ισραήλ; Φθηνά την γλίτωσε στο εντός έδρας με το αδύναμο Λιχτενστάιν στο πιο πρόσφατο επίσημο παιχνίδι, που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο. Ξεκίνησε φορτσάτο τον αγώνα και προηγήθηκε 2-0 στο 16’ με δύο γκολ του Χεμέντ, αλλά στη συνέχεια επαναπαύτηκε υπερβολικά και παραλίγο να το πληρώσει, αφού οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 49’ και άγχωσαν τους ποδοσφαιριστές του Λέβι. Τελικά, απέφυγε την «παγίδα» και πανηγύρισε τη δεύτερη κολλητή νίκη του με το ίδιο σκορ (2-1) στα εν εξελίξει προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ποια θα είναι η επιλογή μας για ποντάρισμα; Θεωρητικά δεν υπάρχουν μεγάλες ποιοτικές διαφορές, με την Αλβανία όμως να έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και το Ισραήλ να παραμένει στάσιμο και να ταλαιπωρείται από αρκετά εσωτερικά ζητήματα. Ελαφρύ προβάδισμα στον άσο, κυρίως λόγω έδρας, οριακά αποδεκτή η απόδοσή του.

ΑλβανίαΙσραήλ 1 (2.30)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags