Facebook Pixel Δυάδα με γκολ για ταμείο!
| 2016-11-15 13:59:00

Δυάδα με γκολ για ταμείο!

Δυάδα με γκολ για ταμείο!

Επιστροφή στη δράση, με τις αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων να συνεχίζουν να κλέβουν την παράσταση. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας για ποντάρισμα.

ΑυστρίαΣλοβακία

Παρά την υπεροχή της σε όλη την διάρκεια στον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Ιρλανδία, η Αυστρία δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό και ηττήθηκε με σκορ 0-1. Ήταν καλή στο πρώτο μέρος δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, με την σημαντικότερη να προκύπτει στο 39ο λεπτό, όταν ο Σάμπιτζερ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι Ιρλανδοί χτύπησαν με γρήγορη αντεπίθεση και σκόραραν στο 48’, ενώ στο 51’ είδαν το τέρμα του Γουόλτερς να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Στην συνέχεια του αγώνα οι Αυστριακοί είχαν την πρωτοβουλία, χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης. Όσο για τη Σλοβανία; Έκανε το χρέος της και με το παραπάνω στην εντός έδρας αναμέτρηση της Παρασκευής, διασύροντας με 4-0 την Λιθουανία. Οι προθέσεις της έγιναν φανερές από νωρίς καθώς άνοιξε το σκορ στο 12’ με τον Νέμετς και διπλασίασε τα τέρματα της στο 15ο λεπτό με τον Κούτσκα. Στο 36’ ο Σκρτελ έκανε το 3-0, για να έρθει στο 86’ ο Χάμσικ και να διαμορφώσει το τελικό 4-0. Δείχνει ιδιαίτερα φορμαρισμένη, ειδικά αν θυμηθούμε και το 3-0 του περασμένου μήνα απέναντι στην Σκωτία και ρίχνει όλο το βάρος της στην αποτελεσματική της επίθεση. Τι ποντάρουμε; Σε κακό φεγγάρι βρίσκονται οι Αυστριακοί καθώς και πάλι παρά τις πολλές τελικές δεν κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και σήμερα θέλουν την νίκη για να βελτιώσουν την ψυχολογία τους. Οι Σλοβάκοι πάντως δεν είναι αμελητέα ποσότητα και έχουν δείξει πως βρίσκουν εύκολα δίχτυα. Επιλέγουμε το goal/goal που βρίσκεται σε καλή απόδοση.

ΑυστρίαΣλοβακία goal/goal (2.00)

ΠερούΒραζιλία

Αναπτέρωσε τις ελπίδες του για πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επικρατώντας εκτός έδρας της Παραγουάης με το εκπληκτικό 1-4. Το Περού έμεινε πίσω στο σκορ στο 10ο λεπτό και καθόλη τη διάρκεια του αημιχρόνου δεν έδειχνε ικανό να κάνει μια τέτοια ανατροπή. Στην επανάληψη ισοφάρισε αρχικά με κεφαλιά του αμυντικού Ράμος και έχοντας πάρει ψυχολογία ξετύλιξε δύο υποδειγματικές αντεπιθέσεις που αμφότερες κατέληξαν σε γκολ (Φλόρες 71’ και Κουέβα 79’ οι σκόρερ). Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 84’ με αυτογκόλ αντίπαλου ποδοσφαιριστή και ως αποτέλεσμα της ασφυκτικής πίεσης από την ομάδα του κόουτς Γκαρέκα. Όσο για τη Βραζιλία; Ήταν η μεγάλη νικήτρια στο "Superclasico" με αντίπαλο την Αργεντινή της οποίας επικράτησε με 3-0. Έξοχη πάσα του Νεϊμάρ και φοβερή εκτέλεση από τον φορμαρισμένο Κουτίνιο συντέλεσαν στο να γραφτεί το 1-0 στο 25’, ενώ λίγο πριν την ανάπαυλα το αστέρι της Σελεσάο από δημιουργός έγινε σκόρερ κλειδώνοντας τη νίκη της ομάδας του. Το τελικό σκορ έγραψε ο μέσος Παουλίνιο στο 58’, εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών τόσο από τους 11 εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και από τους χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν στις εξέδρες του σταδίου. Η Βραζιλία δείχνει ασταμάτητη με τον Τίτε στον πάγκο και η έφεση που δείχνει στο σκοράρισμα αναμένεται να συνεχιστεί. Ευχέρεια στο σκοράρισμα δείχνει όμως και το Περού και ο συνδυασμός των παραπάνω μας οδηγεί στην επιλογή του γκολ/γκολ που προσφέρεται σε ικανοποιητική απόδοση.

ΠερούΒραζιλία goal/goal (1.87)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags