Facebook Pixel H σπυριάρα στο πρόσωπο του Τραμπ - Το ΝΒΑ μποϊκοτάρει τα...
| 2016-11-16 14:30:00

H σπυριάρα στο πρόσωπο του Τραμπ - Το ΝΒΑ μποϊκοτάρει τα...

H σπυριάρα στο πρόσωπο του Τραμπ - Το ΝΒΑ μποϊκοτάρει τα...

Στο ΝΒΑ, ειδικά μεταξύ των παικτών,σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, επικράτησε συμπάθεια προς τους Δημοκρατικούς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΛεΜπρον Τζέιμς στάθηκε δίπλα στην Χίλαρι Κλίντον, όπως έκαναν και άλλοι παίκτες αλλά και ιδιοκτήτες.

Τώρα το ΝΒΑ αποφάσισε να κάνει μποικοτάζ στα ξενοδοχεία του Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με το ESPN, τουλάχιστον τρεις ομάδες του ΝΒΑ, που έχουν ταξιδέψει σε Νέα Υόρκη και Σικάγο για να παίξουν τα παιχνίδια τους, έχουν κάνει μποικοτάζ στα ξενοδοχεία του επόμενου κατοίκου του Λευκού Οίκου. Πρόκειται, σύμφωνα με το ESPN για τους Μιλγουόκι Μπακς, ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μέμφις Γκρίζλις και Ντάλας Μάβερικς.

Επιπλέον, θα υπάρξει μια τέταρτη ομάδα από την ανατολική περιφέρεια, που έχει συνάψει σύμβαση με ξενοδοχείο του Τραμπ για τα ταξίδια της στη Νέα Υόρκη και έχει αποφασίσει να σταματήσει. Αντίθετα, επτά ομάδες, που μένουν στα ξενοδοχεία του νέου προέδρου των ΗΠΑ δεν έχουν ακόμη λάβει καμία απόφαση.

Δύο από τις τρεις ομάδες που αναφέρει το ESPN, έχουν ιδιοκτήτες που υποστήριξαν τους Δημοκρατικούς κατά τη διάρκεια της πρόσφατης προεκλογικής εκστρατείας: ο Μαρκ Κουμπάν (Μάβερικς) και ο Μαρκ Λάσρι (συνιδιοκτήτης των Μπακς).

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ξενοδοχεία, εκτός από την Νέα Υόρκη και το Σικάγο, στο Μαϊάμι, το Τορόντο και την Ουάσιγκτον. Άλλες ομάδες που δεν αναφέρονται στο άρθρο του ESPN, δεν μένουν στα ξενοδοχεία του Τραμπ, χωρίς να αναφέρεται ο λόγος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν κλειστεί από τον Αύγουστο, όταν το ΝΒΑ ανακοίνωσε το πρόγραμμα με τους 1230 αγώνες της κανονικής περιόδου.

Πηγή: praktoreio-sport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags