Facebook Pixel Αυτούς "τσέκαραν" στον ΠΑΟΚ
| 2016-11-21 15:50:00

Αυτούς "τσέκαραν" στον ΠΑΟΚ

Αυτούς "τσέκαραν" στον ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες των κυπριακών ΜΜΕ, δυο είναι οι παίκτες που ο ΠΑΟΚ εξετάζει σοβαρά, όχι μόνο για τον Ιανουάριο, αλλά και για το καλοκαίρι από τη Μεγαλόνησο...

Oι Κώστας Μαλιούφας και Πολυχρόνης Συγκερίδης, όντας μέλη του τμήματος σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην Κύπρο και συγκεκριμένα στον αγώνα ΑΕΛ Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ, για να «τσεκάρουν» παίκτες που έχουν προταθεί και βρίσκονται στην λίστα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Πρόκειται για τον 21χρονο Πορτογάλο αριστερό μπακ, Νούριο Φορτούνα και για τον 26χρονο Ιβοριανό μέσο Αλί Σαβανέ Τουρέ της ΑΕΛ Λεμεσού, με διαφορετικά δεδομένα να ισχύουν για τους δυο ποδοσφαιριστές. Ο πρώτος είναι γεννημένος στην Αγκόλα και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Το 2012 μεταπήδησε στην Μπράγκα, χωρίς να πάρει κάποια ευκαιρία στην πρώτη ομάδα. Στην Λεμεσό αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού, που ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, έχοντας άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο με την πορτογαλική ομάδα, χωρίς να αποτελεί πρόβλημα, καθώς οι απαιτήσεις της Μπράγκα δεν θα είναι υπερβολικές.

Όσον αφορά, τον Τουρέ είναι ανακάλυψη της κυπριακής ομάδας και αποδεικνύεται εξαιρετική κίνηση, καθώς είναι ο κινητήριος μοχλός στην μεσαία γραμμή. Ο Ιβοριανός μέσος, αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Αγκόλα με την φανέλα της Μπενφίκα από την Λουάντα, υπογράφοντας για δυο χρόνια στην ΑΕΛ Λεμεσού. Στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, ο Πάμπος Χριστοδούλου προτίμησε να τον αφήσει στον πάγκο και τον έριξε στο παιχνίδι ως αλλαγή στην θέση του Γιώργου Γεωργιάδη.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα παρακολουθήσουν ξανά τους δυο παίκτες στα επόμενα παιχνίδια, προκειμένου να βγάλουν σαφέστερα συμπεράσματα, ούτως ώστε να αποφασίσουν αν τελικά κάνουν κίνηση για την απόκτηση τους.

ArenaPress

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags