Facebook Pixel "Λύγισε" ο ΑΠΟΕΛ, χάρηκε ο Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2016-11-24 20:55:00

"Λύγισε" ο ΑΠΟΕΛ, χάρηκε ο Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Λύγισε" ο ΑΠΟΕΛ, χάρηκε ο Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι "γαλαζοκίτρινοι" προηγήθηκαν στην Αστάνα με γκολάρα του Εφραίμ, αλλά έμειναν με 10 στο 32` και τελικά ηττήθηκαν με 2-1 προς μεγάλη... ευχαρίστηση των ερυθρολεύκων!

Ο ΑΠΟΕΛ έμεινε στους 9 βαθμούς, έτσι αν ο Ολυμπιακός νικήσει απόψε τη Γιούνγκ Μπόις πάει στην πρώτη θέση του ομίλου με 10 και την επόμενη αγωνιστική στο ΓΣΠ θα αρκείται σε ισοπαλία για να τερματίσει πρώτος. Ο πρωταθλητής Κύπρου πάντως μπορεί να προκριθεί και από σήμερα παρά την ήττα του, αν η Γιανγκ Μπόις δεν νικήσει τον Ολυμπιακό

Καλύτερα μπήκαν οι Καζάκοι στο παιχνίδι με τους ποδοσφαιριστές του Στόιλοφ να βάζουν πίεση στην εστία του Βάτερμαν, αλλά φυσικά αυτή δεν ήταν ικανή για να μεταφραστεί σε καθαρές ευκαιρίες, με την κατοχή να ανήκει στους γηπεδούχους.

Η αδυναμία των χαφ να κρατήσουν μπάλα και να την μεταφέρουν σωστά στο επιθετικό τρίτο του ΑΠΟΕΛ έδινε την ευκαιρία στους Καζάκους να φθάνουν εύκολα στην περιοχή του Βάτερμαν. Σε μια ανύποπτη φάση ο Γιώργος Εφραίμ «πυροβόλησε» τον Έρικ στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα του Καζάκου κίπερ κάνοντας το 0-1 μέσα σε απόλυτη σιγή.

Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Καμπανάγκα ανατράπηκε από τον Αστίθ με αποτέλεσμα ο Κέβιν Μπλομ να τον στείλει πρόωρα στα αποδυτήρια, δείχνοντας του την κόκκινη κάρτα. Ένα λάθος που ανάγκασε τον Κρίστιανσεν να αλλάξει τα πλάνα του και να αποσύρει τον Αλωνεύτη από το γήπεδο, με τον Αρτυματά να περνά στο πλάι του Βινίσιους και τον Μοράις δίπλα στον Καρλάο.

Ήταν δεδομένο πως οι γηπεδούχοι θα πίεζαν αφόρητα το ΑΠΟΕΛ και σε ένα στημένο, ο Άνιτσιτς εκμεταλλεύτηκε τον κακό υπολογισμό του Βάτερμαν και έγραψε το 1-1 μέσα σε αποθέωση.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν ανακάτεψε την τράπουλα με τους Βάντερ και Γιαννιώτα να παίρνουν τις θέσεις των Ντε Καμάργκο και Εφραίμ.

Τα επόμενα λεπτά ήταν αρκετά πιεστικά για τους γαλαζοκίτρινους αφού οι Καζάκοι πίεσαν απίστευτα την εστία του ΑΠΟΕΛ και δικαιώθηκαν στο 83ο λεπτό με τον Ντεσπότοβιτς όπου από κοντά έκανε το τελικό 2-1.

ΑΣΤΑΝΑ: Έριτς, Άνιτσιτς, Μακσίμοβιτς, Μουζίκοφ (81΄ Νουργκαλίγεφ), Ντεσπότοβιτς, Σίτοφ (77΄ Νουσερμπάγιεφ), Μπεϊσεμπέκοφ, Λογκβινένκο, Καμπανάνγκα, Σόμκο, Κάνιας

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Αστίθ, Καρλάο, Λάγο, Μοράις, Βινίσιους, Εφραίμ (80΄ Γιαννιώτας), Αλωνεύτης (35΄ Αρτυματάς), Σωτηρίου, Ντε Καμάργκο (63΄ Βάντερ)

 


-=- από All_sport


Marin Aničić Equalizer Goal HD - Astana 1-1... από nammakudla
GOAL! Astana 2-1 APOEL (Despotović 84) από playfootball365

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags