Facebook Pixel ΠΣΑΠ υπέρ Τζαβέλλα
| 2016-12-01 09:07:00

ΠΣΑΠ υπέρ Τζαβέλλα

ΠΣΑΠ υπέρ Τζαβέλλα

Στο πλευρό του Γιώργου Τζαβέλλα τάσσεται ο ΠΣΑΠ στο θέμα της "υποβάθμισής" του στη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ για πειθαρχικούς λόγους, κάνοντας λόγω για "στοχοποίηση παικτών που παρουσιάζονται ως εξιλαστήρια θύματα".

Η σχετική ανακοίνωση:

"Το ποδόσφαιρο, ως παιχνίδι λαθών και έντονων συναισθημάτων, προκαλεί, συχνά, αντιδράσεις που θα μπορούσαν να αποφευχθούν, με καλύτερη διαχείριση των στιγμών και μεγαλύτερη ψυχραιμία.

Οσοι έχουν παίξει ποδόσφαιρο, ακόμα και εάν σήμερα το υπηρετούν από άλλη θέση, ασφαλώς γνωρίζουν τη ψυχολογία του παιχνιδιού μας όπως και ότι όλοι είμαστε εδώ για τον ίδιο σκοπό. Για το καλό του παιχνιδιού, το οποίο πρέπει να προστατεύουμε, προσπαθώντας να το βελτιώσουμε, ακόμα και μέσα από διαφωνίες, που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, στο πλαίσιο της λειτουργίας μιας ομάδας, αλλά, πρέπει να εκφράζονται δίχως εν θερμώ τοποθετήσεις, που δεν ωφελούν σε τίποτα.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών αντιτίθεται σε κάθε μορφής υπερβολές, όπως και σε χαρακτηρισμούς που προσβάλλουν, μειώνουν και απαξιώνουν.

Σταθερά και διαχρονικά, ο Π.Σ.Α.Π. είναι στο πλευρό των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και διαφωνεί με κάθε ενέργεια που εντέλει έχει ως αποτέλεσμα να παρουσιάζονται συνάδελφοι μας ως εξιλαστήρια θύματα, για ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Η υποβάθμιση ποδοσφαιριστών και η στοχοποίηση τους, δεν επιτρέπεται να έχουν θέση στο παιχνίδι μας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags