Facebook Pixel Πυρηνική έκρηξη από Ουζουνίδη - Τρομερό ξέσπασμα κατά όλων των παικτών με μπινελίκια στα ...αγγλικά!
| 2016-12-16 12:45:00

Πυρηνική έκρηξη από Ουζουνίδη - Τρομερό ξέσπασμα κατά όλων των παικτών με μπινελίκια στα ...αγγλικά!

Πυρηνική έκρηξη από Ουζουνίδη - Τρομερό ξέσπασμα κατά όλων των παικτών με μπινελίκια στα ...αγγλικά!

Απίστευτα πράγματα έγιναν στ' αποδυτήρια του Παναθηναϊκού στο ημίχρονο του ματς στη Ριζούπολη. Κατσάδα άνευ προηγουμένου στους Πράσινους και ατάκες που ...δε γράφονται!
 

Ποιος είδε τον Μαρίνο Ουζουνίδη και δεν τον φοβήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τον Απόλλωνα, το οποίο βρήκε τον Παναθηναϊκό να χάνει με κάτω τα χέρια 2-0.

Ο Έλληνας τεχνικός μπήκε στα αποδυτήρια σε έξαλλη κατάσταση και πέρασε γενεές δεκατέσσερις όλους τους ποδοσφαιριστές του, μηδενός εξαιρουμένου!

Ο προπονητής του Τριφυλλιού χρησιμοποιήσε πολύ βαριές εκφράσεις κατά των παικτών για την αδιαφορία που έδειχναν στο παιχνίδι και οι ατάκες του απλά ...δεν μπορούν να γραφτούν.

Μάλιστα, για να γίνει ...κατανοητός, πολλά από τα μπινελίκια που είπε στους Πράσινους ήταν στα... αγγλικά, γεγονός που επίσης προκάλεσε εντύπωση.

Βεβαίως, τέτοιες καταστάσεις στα αποδυτήρια δεν είχαν βιώσει ποτέ επί Στρααματσόνι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, μιας και ο Ιταλός ήταν πολύ ...λάιτ στις αντιδράσεις του και συνήθως οι φωνές του ήταν γενικές και δεν είχαν συγκεκριμένους αποδέκτες.

Αντίθετα, ο Ουζουνίδης χθες τα έχωσε κατάμουτρα στους ποδοσφαιριστές του κι αυτό ήταν κάτι που λειτούργησε θετικά, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα άλλαξε εντελώς πρόσωπο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags