Facebook Pixel Αίθριος καιρός με κρύο!
Life
| 2017-01-03 08:00:00

Αίθριος καιρός με κρύο!

Αίθριος καιρός με κρύο!

Την Τρίτη, 3 Ιανουάριου 2017, αρχικά αναμένονται νεφώσεις στα δυτικά και στο νότιο και ανατολικό Αιγαίο. Πιθανότητα για ασθενείς βροχοπτώσεις, ή χιονόνερο στα ορεινά, υπάρχει κυρίως στο νότιο Αιγαίο.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βορειοδυτικά που σταδιακά θα επεκταθούν σε όλη την βόρεια, κεντρική και δυτική χώρα. Τις ίδιες ώρες αναμένονται βροχοπτώσεις στα πεδινά και χιονοπτώσεις στις περιοχές με μεγαλύτερο υψόμετρο, στη δυτική και βόρεια χώρα. Παγετός και τοπικά περιορισμένη ορατότητα αναμένεται κατά την νύχτα σε όλη την κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα, καθώς και στα ορεινά της υπόλοιπης χώρας.

Η θερμοκρασία στην βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από -6 έως 11 βαθμούς, στην κεντρική από -3 έως 13, στη νότια από 0 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 13, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 2 έως 12 και στα νησιά του υπόλοιπου Αιγαίου από 4 έως 16 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, όμως στο νότιο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά ακόμη και τα 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Παγετός και τοπικά περιορισμένη ορατότητα θα σημειωθεί κατά τη νύχτα στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός όμως προς το βράδυ θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Παγετός και τοπικά περιορισμένη ορατότητα θα σημειωθεί στα ορεινά, αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, με ενίσχυση προς το βράδυ οπότε θα φτάνουν τοπικά και τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από -1 έως 10 βαθμούς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags