Facebook Pixel Με δυο (ξαφνικές) απουσίες και δυο επιστροφές
| 2017-01-17 14:55:00

Με δυο (ξαφνικές) απουσίες και δυο επιστροφές

Με δυο (ξαφνικές) απουσίες και δυο επιστροφές

Πλην του γνωστού τραυματία απόντα, ο Πάουλο Μπέντο είδε σήμερα να τίθενται "νοκ άουτ" για το ματς με τον Αστέρα και οι Μάρτινς, Μπουχαλάκης, ενώ αντίθετα επιστρέφουν Σεμπά και Ελιουνούσι. Μέσα και ο Σισοκό, έξω ο Ανσαριφάρντ!

Στο μεταξύ παρά τις απουσίες στα χαφ ο Τσόρι Ντομίνγκες είναι εκτός αποστολής, όπως και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ενώ συμπεριλήφθηκε ο Σισοκό που ανακοινώθηκε χτες...

Αναλυτικά:

Με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό ματς, στην Τρίπολη, απέναντι στον Αστέρα.

Πέραν του Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας από τον τραυματισμό του και αναμένεται να επανέλθει στον αγώνα με την Ξάνθη, ο Πάουλο Μπέντο έχασε, ενόψει Αστέρα, δύο μέσους. Ο Μπουχαλάκης ένιωσε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο δεξιά και προληπτικά έμεινε εκτός, ενώ ο Μάρτινς υπέστη ένα διάστρεμμα στο αριστερό του πόδι. Αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής. Αντιθέτως, σε αυτή συμπεριλήφθηκαν ο Σεμπά, ο Ελιουνούσι, ο οποίος επανέρχεται σε δράση μετά τον τραυματισμό του, καθώς και ο νεοαποκτηθείς Αλί Σισοκό.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Πορτογάλος προπονητής επέλεξε τους 18 ποδοσφαιριστές για το ταξίδι στην Τρίπολη. Αναλυτικά: Ανδρούτσος, Καμπιάσο, Καρντόσο, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags