Facebook Pixel Η ατάκα Ευαγγέλου για Ολυμπιακό - Τι είπε για το μικρό ροτέισον και τους στόχους του ΠΑΟ
| 2017-01-22 23:11:00

Η ατάκα Ευαγγέλου για Ολυμπιακό - Τι είπε για το μικρό ροτέισον και τους στόχους του ΠΑΟ

Η ατάκα Ευαγγέλου για Ολυμπιακό - Τι είπε για το μικρό ροτέισον και τους στόχους του ΠΑΟ

Για τις ευκαιρίες που έλειψαν από τον Παναθηναϊκό και την προσπάθεια που κάνουν οι «πράσινοι» στάθηκε ο Στέφανος Ευαγγέλου, μετά την ισοπαλία στην Κέρκυρα.

Επίσης, ο νεαρός στόπερ σημείωσε πως θα πρέπει να συνεχίσουν να παλεύουν μέχρι το φινάλε, ασχέτως αν ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει στη βαθμολογία.

Αναλυτικά, όσα είπε στο Kick Off του ΣΚΑΪ:

Για την ισοπαλία με την Κέρκυρα: «Δεν κάναμε τις ευκαιρίες που θέλαμε. Δεν παίξαμε κακό ποδόσφαιρο. Μπορεί να έφταιγε το γήπεδο, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Ίσως έπρεπε να παίξουμε πιο πολύ από πίσω, να διεκδικήσουμε ευκαιρίες, για να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Λογικό είναι να υπάρχει κόπωση, αλλά αυτό ήταν ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Έπρεπε να νικήσουμε, γιατί εκτός έδρας δύσκολα νικάμε».

Για το τι έφταιξε: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό για να κάνουμε αυτό που μας ζήτησε ο προπονητής μας. Δεν δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες που θέλαμε».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Ποτέ δεν σταματάμε, θέλουμε το καλύτερο. Δεν έχει καμία σημασία ότι ο Ολυμπιακός είναι μπροστά. Συνεχίζουμε και θέλουμε να νικάμε».

Για το αν θα αντέξει ο Παναθηναϊκός με το μικρό rotation: «Δεν μπορώ να το απαντήσω εγώ αυτό. Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο, όσοι κι αν είμαστε. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να νικάει ο Παναθηναϊκός».

Για το ότι έχει καθιερωθεί στην 11άδα του Παναθηναϊκού: «Είμαι χαρούμενος. Δεν έχω καθιερωθεί, πρέπει να δείχνω συνέχεια τον καλό μου εαυτό. Είναι δικαίωση, περίμενα καιρό μια ευκαιρία και προσπαθώ συνεχώς για το καλύτερο».

Για την συνεργασία με την Τελάντερ: «Είναι ένας πολύ πιο έμπειρος παίκτης από εμένα και με βοηθάει πολύ. Συνεννοούμαστε καλά, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags