Facebook Pixel Τρομερός Σερ Άλεξ για Μουρίνιο! - Είδατε τι είπε για τον "Special One";
| 2017-01-25 11:48:00

Τρομερός Σερ Άλεξ για Μουρίνιο! - Είδατε τι είπε για τον "Special One";

Τρομερός Σερ Άλεξ για Μουρίνιο! - Είδατε τι είπε για τον "Special One";

Πολύ σωστός ο πάλαι ποτέ σπουδαίος τεχνικός των "Κόκκινων Διαβόλων"...

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έκανε δηλώσεις στο BBC για την φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναφέρθηκε τόσο στον προπονητή της, Ζοσέ Μουρίνιο, όσο και στους Γουέιν Ρούνεϊ και Μάρκους Ράσφορντ.

“H ομάδα παίζει καλά και είναι πραγματικά άτυχος. Αν δεν είχε όλες αυτές τις ισοπαλίες, θα ήταν ψηλά και θα έδινε μάχη με την Τσέλσι. Αυτό είναι το ατυχές κομμάτι, αλλά θα χρειαστεί να ζήσει με αυτό. Είναι σαν να έρχεται ένας παίκτης στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν είναι εύκολο να έρθει και να μεταμορφώσει την ομάδα", είπε αρχικά, για να συμπληρώσει:

”Νομίζω ότι τώρα βρίσκει λύσεις. Δείχνει ότι είναι ήρεμος και πως έχει τον έλεγχο. Τώρα μπορώ να κάνω την προφανή παρατήρηση ότι η ομάδα καθρεφτίζει τον προπονητή της”.

Όσον αφορά στην πεποίθησή του ότι το ρεκόρ του Γουέιν Ρούνεϊ δεν θα είναι καθόλου εύκολο να "σπάσει", είπε: “Σήμερα, είναι δύσκολο να δούμε οποιαδήποτε ομάδα να έχει παίκτες που μένουν σ' εκείνη για δέκα χρόνια. Υπάρχει μια ευκαιρία για τον Μάρκους Ράσφορντ, αν μείνει στη Γιουνάιτεντ και αναπτύξει τις ικανότητές του”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags