Facebook Pixel Ωραίος ο Πρίγιοβιτς! Έκανε δήλωση που θέλει... κάκαλα!
| 2017-01-26 23:46:00

Ωραίος ο Πρίγιοβιτς! Έκανε δήλωση που θέλει... κάκαλα!

Ωραίος ο Πρίγιοβιτς! Έκανε δήλωση που θέλει... κάκαλα!

Δεν αιθεροβατεί ο Ελβετός επιθετικός που σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μπήκε στο 64' της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό και κατάφερε να χριστεί σκόρερ στο ντεμπούτο του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο έκλεισε το καρέ των τερμάτων των Θεσσαλονικιών. Παρότι ενθουσιασμένος από την υποδοχή του κόσμου, ο Ελβετός επιθετικός κράτησε χαμηλά τη μπάλα. Μάλιστα στις δηλώσεις του παραδέχτηκε κάτι που κάνουν λίγοι ποδοσφαιριστές που παίρνουν μεταγραφή. Ο υψηλόσωμος φορ υποστήριξε, ότι δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους, κάτι που άφησε να εννοηθεί και ο Ίβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντεμπούτο του: "Είναι μία σημαντική νίκη για εμάς. Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση κι αν δεν είχαμε δεχθεί και το γκολ και είχαμε κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, θα ήταν όλα καλύτερα. Εμείς ετοιμαζόμαστε τώρα για το παιχνίδι του πρωταθλήματος".

Για το γκολ που πέτυχε: "Χαίρομαι για το γκολ και εύχομαι να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια".

Για την κατάσταση του: "Είναι χαμηλότερο το επίπεδο μου σε σχέση με τους υπόλοιπους. Ήμουν 1,5 μήνα εκτός, είχα κι έναν μικρό τραυματισμό, αλλά όσο περισσότερο δουλεύω και αγωνίζομαι, τόσο πιο γρήγορα θα έρθω στο επιθυμητό επίπεδο".

Για την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ: "Δεν ήταν δύσκολο για μένα να προσαρμοστώ. Το ταπεραμέντο των Σέρβων και των Ελλήνων ταιριάζει, οι δύο λαοί έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Από εκεί και πέρα, προφανώς και χρειάζομαι χρόνο για να δέσω ακόμη περισσότερο με τους συμπαίκτες μου".

Για το πως είπε το "ναι" στον ΠΑΟΚ: "Το πρότζεκτ του ΠΑΟΚ μου άρεσε πολύ. Είναι ένα βήμα στην καριέρα μου, ταιριάζει στη φιλοσοφία μου και το πρόσημο θα είναι θετικό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags