Facebook Pixel Υπάρχει σοβαρός λόγος: Γιατί ο Καλάθης "σέρνεται" τελευταία και ποιος "φταίει" – Διαβάστε το όνομα...
| 2017-01-27 16:45:00

Υπάρχει σοβαρός λόγος: Γιατί ο Καλάθης "σέρνεται" τελευταία και ποιος "φταίει" – Διαβάστε το όνομα...

Υπάρχει σοβαρός λόγος: Γιατί ο Καλάθης "σέρνεται" τελευταία και ποιος "φταίει" – Διαβάστε το όνομα...

Δύο απαντήσεις για το ντεφορμάρισμα του Έλληνα αστέρα και το πώς φτάσαμε ξανά σε χαρακτηρισμούς τύπου «άμπαλος» και «στεφάνης» των οπαδών! O Pick n' Scroll εξηγεί...

Μέχρι και το παιχνίδι της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Νικ Καλάθης ήταν μαγικός. Οι εμφανίσεις του ήταν εντυπωσιακές και όλοι μιλούσαν με θαυμασμό. Ενώ στην αρχή της χρονιάς δεν ήταν έτσι τα πράγματα.

Ο ομογενής γκαρντ δεν είχε ξεκινήσει καλά, ο Παναθηναϊκός με τον Αργύρη Πεδουλάκη στο πάγκο του προβλημάτιζε και πολύς κόσμος "άμπαλο" ανέβαζε τον Καλάθη, "στεφάνη" τον κατέβαζε. Λόγω του γεγονότος ότι ήταν άστοχος και δεν έπαιζε καλά.

Εδώ και αρκετά παιχνίδια, ο Καλάθης προβληματίζει πάλι με την παρουσία του. Στους τελευταίους πέντε αγώνες της Ευρωλίγκας έχει μονοψήφιο αριθμό πόντων, την ίδια ώρα που τα ποσοστά του είναι άθλια. Με αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει πάλι η ιστορία με τα ..."άμπαλος", "στεφάνης" και σία. Οχι, όμως, σε έντονο βαθμό, όπως συνέβαινε στην αρχή. Κι αυτό γιατί ο Καλάθης, όπως αναφέραμε, έκανε μία σειρά μαγικών εμφανίσεων.

Η πτώση της απόδοσης του 27χρονου γκαρντ έχει να κάνει με τη λογική κούραση, που μπορεί να έχει ένας παίκτης σε μία τόσο βαθιά χρονιά. Επίσης, ο Καλάθης είναι ένας παίκτης, που θέλει τη μπάλα στα χέρια του για να αποκτήσει τον ρυθμό, που θέλει. Τελευταία τη μπάλα στα χέρια την έχει περισσότερο ο Τζέιμς και αυτό δεν βοηθάει τον Καλάθη να παίξει έτσι, όπως θα ήθελε να παίξει.

Ο Τσάβι Πασκουάλ καλείται να βρει τη λύση, ενώ παράλληλα κάποια στιγμή και ο Καλάθης θα πλησιάσει ξανά τον πραγματικό του εαυτό. Δεν μπορεί να ξεχάσε το μπάσκετ μέσα σε ένα μήνα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Πέσιμο" σε Πασκουάλ: "Δε φταίει ο Καλάθης - Να τους ...δείρει ο Χαραλαμπόπουλος"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags