Facebook Pixel Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ - Έρχονται τα πάνω-κάτω με αποχώρηση-βόμβα που θα ταράξει τα νερά!
| 2017-03-12 11:15:00

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ - Έρχονται τα πάνω-κάτω με αποχώρηση-βόμβα που θα ταράξει τα νερά!

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ - Έρχονται τα πάνω-κάτω με αποχώρηση-βόμβα που θα ταράξει τα νερά!

Δεν είναι καλά τα νέα που έρχονται από το εσωτερικό της ομάδας. Ποιος ετοιμάζει βαλίτσες και γιατί; Τι λέει ο ίδιος;

Νέες ανακατατάξεις φαίνεται πως είναι προ των πυλών στα διοικητικά του Παναθηναϊκού εξαιτίας πρόσφατων δηλώσεων που δεν πέρασαν απαρατήρητες στις τάξεις της ΠΑΕ.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στα προ ολίγων ημερών λεγόμενα του Τάκη Μπαλτάκου, ο οποίος εξέφρασε ανοιχτά την αντίθεσή με τις πρακτικές της «πράσινης» διοίκησης σε πολλούς τομείς, με κυριότερο αυτόν της διαιτησίας.

Ο Μπαλτάκος ανέλαβε πρόσφατα πόστο ως αντιπρόεδρος στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, ωστόσο από νωρίς φάνηκε η ξεκάθαρη διαφορά της φιλοσοφίας του σε σχέση με τους υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Εν καιρώ, η κατάσταση δε βελτιώθηκε με αποτέλεσμα ο αντιπρόεδρος των Πρασίνων να βγάλει στη ...σέντρα την ΠΑΕ, γεγονός που προδίδει ότι η παραίτησή του θεωρείται δεδομένη.

Έτσι κι αλλιώς, όταν μιλάμε για έναν άνθρωπο σαν τον Τάκη Μπαλτάκο η παραπάνω εξέλιξη φαντάζει απόλυτα λογική. Κι αυτό γιατί στην ουσία ο 63χρονος παράγοντας αυτή τη στιγμή δεν έχει κανένα ρόλο στην ΠΑΕ όσο παραμένει αποστασιοποιημένος, κάτι που δύσκολα θα ανεχθεί για πολύ ακόμα.

Άλλωστε, πρόκειται για ένα δραστήριο άτομο, συνηθισμένο να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή σε έναν σύλλογο τόσο επιτυχημένο όπως ο μπασκετικός Παναθηναϊκός. Δεν υπάρχει, δηλαδή, λόγος να βρίσκεται σε ένα πόστο, εάν δεν είναι ενεργός. Συνεπώς, σε περίπτωση που δεν υπάρξει μια εσωτερική συνεννόηση, ώστε να βρεθεί κοινή πορεία πλεύσης, ο Μπαλτάκος δεν έχει πολλούς λόγους να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags