Facebook Pixel Αποκάλυψη Ουζουνίδη για το ρόστερ του Παναθηναϊκού: "Ξέρω ποιοι παίκτες πρέπει να..."
| 2017-04-21 21:05:00

Αποκάλυψη Ουζουνίδη για το ρόστερ του Παναθηναϊκού: "Ξέρω ποιοι παίκτες πρέπει να..."

Αποκάλυψη Ουζουνίδη για το ρόστερ του Παναθηναϊκού: "Ξέρω ποιοι παίκτες πρέπει να..."

Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" ήταν ξεκάθαρος!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προετοιμάζει τους Πράσινους για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και σε δηλώσεις που έκανε στη Nova, τόνισε ότι ξέρει ποιοι παίκτες πρέπει να μείνουν στην ομάδα και ποιοι πρέπει να φύγουν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Νομίζω ότι είμαστε καλά γενικά, αν και έχουμε κάποια μικρά ζητήματα με τις αρρώστιες κάποιων παικτών. Ξέρουμε ότι έχουμε κάποια προβλήματα τιμωριών και ελπίζω να είναι καλά τα άλλα παιδιά για να μην κάνουμε άλλες αναγκαστικές αλλαγές».

Για το κατά πόσο είναι δυνατό οι παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι στο ματς με τον Ατρόμητο: «Δεν έχουμε εξασφαλίσει ακόμα μαθηματικά τα πλέι οφ, θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Είναι ένα παιχνίδι στο σπίτι ματς και αν μπούμε με το σκεπτικό ότι έχουμε το ματς της Πέμπτης δεν θα είναι καλό το αποτέλεσμα. Υπάρχουν αρκετές μέρες μέχρι τη ρεβάνς. Δεν είναι όπως στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ».

Για το εικόνα που έχει για το ρόστερ: «Η αλήθεια είναι ότι σε μεγάλο βαθμό ξέρω πλέον τι χρειάζεται η ομάδα. Ξέρω ποιοι παίκτες πρέπει να μείνουν, ποιοι παίκτες πρέπει να φύγουν, αλλά αυτή τη στιγμή, αυτό που θέλουμε είναι να ετοιμάσουμε αυτούς που είναι στην ομάδα, ώστε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για τα παιχνίδια που έχουν μείνει. Δεν έχει τελειώσει ούτε το πρωτάθλημα, ούτε το Κύπελλο. Οπότε καταλαβαίνετε, ότι θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags