Facebook Pixel Φορτωμένοι στον ΠΑΟΚ με την τιμωρία Ολυμπιακού – Έτσι τινάζει στον αέρα όλη τη Σούπερ Λιγκ ο Σαββίδης
| 2017-04-25 10:30:00

Φορτωμένοι στον ΠΑΟΚ με την τιμωρία Ολυμπιακού – Έτσι τινάζει στον αέρα όλη τη Σούπερ Λιγκ ο Σαββίδης

Φορτωμένοι στον ΠΑΟΚ με την τιμωρία Ολυμπιακού – Έτσι τινάζει στον αέρα όλη τη Σούπερ Λιγκ ο Σαββίδης

Δε μασάνε στη Θεσσαλονίκη κι είναι έτοιμοι να βάλουν πυρκαγιά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τι έχουν αποφασίσει να κάνουν μετά την ανακοίνωση της ποινής για τους «ερυθρόλευκους»;

Στην τσίτα είναι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία αποφάσισε να επιβληθεί στον Ολυμπιακό ποινή κεκλεισμένων των θυρών και όχι αφαίρεσης βαθμών, κάτι που σημαίνει ότι το πρωτάθλημα πάει στον Πειραιά.

Στον Δικέφαλο ετοιμάζονται να βγουν στην επίθεση κι αν δεν τελεσιδικήσει η υπόθεση των "ερυθρολεύκων" για τα επεισόδια στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, θα φτάσουν ακόμα και στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και θα ασκήσουν βέτο στην επικύρωση της βαθμολογίας.

Eξάλλου, όπως έγινε γνωστό ήδη, οι "ασπρόμαυροι" θα προχωρήσουν σε έφεση, διεκδηκώντας μέχρι τέλους την αφαίρεση βαθμών στον Ολυμπιακό.

Επιπλέον, σκοπός του Δικεφάλου του Βορρά είναι να μην ξεκινήσουν τα πλέι οφ, εάν δεν ξεκαθαρίσει απόλυτα το αν σε αυτά χρειαστεί να πάρει μέρος ο ΠΑΟΚ ή ο …Ολυμπιακός, εφόσον σε δεύτερο βαθμό πετύχουν την αλλαγή τιμωρίας για τους πρωταθλητές.

"Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Το σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να ξεκινήσουν τα πλέι οφ εάν δεν ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο", έλεγαν χαρακτηριστικά στην Τούμπα, λίγο πριν βγει η απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags