Facebook Pixel Νέοι μπελάδες για Ηρακλή!
| 2017-05-11 17:22:00

Νέοι μπελάδες για Ηρακλή!

Νέοι μπελάδες για Ηρακλή!

Δεν λέει να ησυχάσει ο "Γηραιός", ακόμα και μετά την αγωνιστική εξασφάλιση της παραμονής του στην κατηγορία! Διαβάστε για τη νέα εξέλιξη...

Συνεχίζεται το φετινό... σήριαλ με τον Ηρακλή, αφού σε σημερινή της συνεδρίαση η ΕΕΑ αποφάσισε την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της ομάδας στο πρωτάθλημα εξαιτίας της μη συμπληρώσεως της μερικώς καταπεσούσας εγγυητικής επιστολής της!

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρει πως: «4. Ανάκληση πιστοποιητικού ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 λόγω μη συμπληρώσεως της μερικώς καταπεσούσας εγγυητικής της επιστολής.

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ».

 

Σε άλλες αποφάσεις η ΕΕΑ ανέβαλε για τις 25 Μαΐου τις υποθέσεις κατάπτωσης των εγγυητικών επιστολών της ΠΑΕ Άρης (αίτηση του τρίτου Ελευθέριου Σιδηρόπουλου) και της ΚΑΕ Κόροιβος (αίτηση των αθλητών Ευάγγελου Κουκουράβα και Αλέξανδρου Παναγιωτόπουλου), ενώ κρίθηκε άνευ αντικειμένου η κλήση σε ακρόαση του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων και της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα σχετικά με την τήρηση των όρων της μεταξύ τους σύμβασης.

Η ΕΕΑ αποφάσισε ακόμη τα εξής σε σχέση με υποθέσεις αγώνων σχετικά με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος:

«1. ΠΑΕ Πανελευσινιακός - ΠΑΕ Χανιά
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ Πανελευσινιακός, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ Χανιά.

2. ΠΑΕ Χανιά - ΠΑΕ Ολυμπιακός
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 25-5-17

3. ΠΑΕ Πανσερραϊκός - ΠΑΕ Κισσαμικός
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ Κισσαμικός».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags