Facebook Pixel "Τρελός" όρος από τον Ολυμπιακό στο συμβόλαιο του νέου προπονητή και δυναμική "επανεμφάνιση" Κόκκαλη!
| 2017-05-12 22:10:00

"Τρελός" όρος από τον Ολυμπιακό στο συμβόλαιο του νέου προπονητή και δυναμική "επανεμφάνιση" Κόκκαλη!

"Τρελός" όρος από τον Ολυμπιακό στο συμβόλαιο του νέου προπονητή και δυναμική "επανεμφάνιση" Κόκκαλη!

Τι φοβερό απαίτησαν από τον τεχνικό που θα αναλάβει την ομάδα οι "ερυθρόλευκοι"; Πού κολλάει το πρώην αφεντικό του συλλόγου με τις διαπραγματεύσεις που έγιναν; Ο SportDog αποκαλύπτει...
 

Θυμίζει κάτι από... Σωκράτη Κόκκαλη η φετινή διαπραγμάτευση του Ολυμπιακού στο θέμα του προπονητή! Όπως όλα δείχνουν, οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην τελική ευθεία για να ανακοινώσουν τον «εκλεκτό» για τον πάγκο τους ενόψει της νέας σεζόν, όμως σημαντικό και καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις διαδραματίζουν οι διαπραγματεύσεις που πραγματοποιούνται και έχουν έναν κεντρικό άξονα.

Σύμφωνα με την επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη, οι Ερυθρόλευκοι βάζουν σαν όρο προς τους προπονητές με τους οποίους μιλούν να μπει μια υψηλή ρήτρα στο συμβόλαιό τους για την είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και να μην αμειφθούν με το σύνολο των συμφωνηθέντων, αν δεν καταφέρουν να εισέλθουν στους χρυσοφόρους ομίλους!

Ουσιαστικά δηλαδή, από τον Ολυμπιακό ζητούν από τους προπονητές να αποδεχθούν πως αν δεν μπει η ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε να χάσουν κι αυτοί ένα σημαντικό μέρος από τα συμφωνηθέντα.

Θυμίζουμε πάντως, ότι τον συγκεκριμένο όρο ζητούσε ο Σωκράτης Κόκκαλης το 2008 να μπει στη συμφωνία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, προκειμένου οι δύο πλευρές να ανανεώσουν για μια ακόμα σεζόν τη συνεργασία τους.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος είχε μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ στη πρώτη σεζόν του «Τσινγκούρι» στον πάγκο του, προσπάθησε στη συνέχεια της σεζόν να του ανανεώσει το συμβόλαιο, όμως ο όρος του τότε διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ να πάρει με τη μορφή πριμ ένα μεγάλο μέρος των συμφωνηθέντων ο Βαλβέρδε και μόνο αν η ομάδα έμπαινε στους ομίλους, δεν βρήκε σύμφωνο τον Βάσκο τεχνικό και η συνεργασία τους δεν προχώρησε.

Για την ιστορία, στη συνέχεια ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος οδήγησε τον Ολυμπιακό με τέσσερις νίκες στους ομίλους της διοργάνωσης από τα προκριματικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτός είναι ο όρος που δυσκολεύει και τώρα τις διαπραγματεύσεις, καθώς χρειάζεται ανάληψη ρίσκου και από τη μεριά των προπονητών.

Μάλιστα, ακούγεται ότι οι Ισπανοί τεχνικοί με τους οποίους έχει μιλήσει ο Ολυμπιακός για την τεχνική του ηγεσία, ήταν εξ αρχής αρνητικοί στο ενδεχόμενο αυτό, ενώ αντίθετα, βρέθηκε... πεδίο συνεννόησης και κατανόησης από τη γαλλική πλευρά...

Ωστόσο, όπως αποδεικνύεται ώρα με την ώρα τα δεδομένα αλλάζουν γρήγορα και κανείς δεν μπορεί να εμφανιστεί κατηγορηματικός για τίποτα!  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ:

Πρώην κόκκινος "μαρτύρησε" τον νέο κόουτς του Ολυμπιακού – Μεγάλο στοίχημα από Μαρινάκη...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags