Facebook Pixel Η "τρελή" απαίτηση Σαββίδη από την ΕΠΟ με αφορμή τον τελικό!
| 2017-05-13 12:42:00

Η "τρελή" απαίτηση Σαββίδη από την ΕΠΟ με αφορμή τον τελικό!

Η "τρελή" απαίτηση Σαββίδη από την ΕΠΟ με αφορμή τον τελικό!

Διαβάστε το τι ζήτησε από την Ομοσπονδία ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω επιστολής, με αφορμή τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου!

Σύμφωνα με τη "Metrosport", o Ιβάν Σαββίδης έχει ενοχληθεί πάρα πολύ απ;ό το ότι τον παρουσιάζουβς ως νέο "χλίφη" και, κυρίως, από το γεγονός ότι διαρρέουν πως προκάλεσε ο ίδιος τη διαιτησία στον τελικό.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου λίγες μέρες μετά τον τελικό Κυπέλλου έστειλε στην ΕΠΟ επιστολή (για να προωθηθεί στην FIFA) και εισηγήθηκε να εφαρμόζεται από εδώ και στο εξής το instant replay, δηλαδή, οι διαιτητές να μπορούν να βλέπουν την ίδια στιγμή εάν πήραν την σωστή απόφαση ή όχι. Το αιτιολογεί, εξάλλου, λέγοντας ότι θα είναι καλό να περάσει η τεχνολογία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, για το οποίο υπάρχει μεγάλη καχυποψία.

Πρόκειται για μία μέθοδο η οποία έχει εφαρμοστεί πειραματικά από την FIFA, ενώ από τη νέα σεζόν θα μπει στην καθημερινότητα της Serie A. Το μόνο σίγουρο ότι ποτέ κανείς στο παρελθόν δεν έχει τολμήσει να καταθέσει μία ανάλογη πρόταση και προφανώς η προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ δεν έχει κανέναν λόγο να μην την προωθήσει στην Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Metrosport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags