Facebook Pixel Η πρόταση Λορένθο, ο "Μάρκο Σίλβα" και ο ...εκλεκτός Μαρινάκη – Τον ήθελε για Νότιγχαμ, τον πάει Πειραιά;
| 2017-05-13 13:30:00

Η πρόταση Λορένθο, ο "Μάρκο Σίλβα" και ο ...εκλεκτός Μαρινάκη – Τον ήθελε για Νότιγχαμ, τον πάει Πειραιά;

Η πρόταση Λορένθο, ο "Μάρκο Σίλβα" και ο ...εκλεκτός Μαρινάκη – Τον ήθελε για Νότιγχαμ, τον πάει Πειραιά;

Αναβρασμός στον Πειραιά για τον ...αντι-Γκαρντ! Ποιοι προπονητές έχουν πέσει στο τραπέζι και με ποιον έχει μιλήσει προσωπικά ο ιδιοκτήτης του συλλόγου; O SportDog αποκαλύπτει...

Φουλάρουν για προπονητή στον Ολυμπιακό, καθώς μετά το ναυάγιο με τον Γκαρντ δε θέλουν να χάσουν άλλο χρόνο. Ο Γάλλος ήταν κλεισμένος από τον Μοντέστο, ο οποίος είχε κάνει το deal με τον Πιερ Ισά, ωστόσο η ξαφνική νέα παράταση που ζήτησε ο 51χρονος κόουτς, ανάγκασε τους πρωταθλητές να στραφούν στις άλλες περιπτώσεις της λίστας τους.

Το πρώτο όνομα που βγήκε δυναμικά στο προσκήνιο είναι αυτό του Κρίστιανσεν, ο οποίος όντως απασχολεί τους Πειραιώτες, αλλά όχι στο βαθμό που να θεωρείται φαβορί. Ο Ισπανοθρεμμένος κόουτς αποτελεί θερμή εισήγηση του Λορένθο, του πρώην επικεφαλής του τμήματος scouting των πρωταθλητών, ο οποίος τώρα έχει το ίδιο πόστο στον ΑΠΟΕΛ και γνωρίζει καλά τον συγκεκριμένο τεχνικό.

Ο Κρίστιανσεν έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην κυπριακή ομάδα, έχει εμπειρία από προκριματικά, είναι νέος και φιλόδοξος, ενώ το προφίλ του ταιριάζει στα "θέλω" των Πειραιωτών. Αν ο Κρίστιανσεν, μάλιστα, αποτελούσε εισήγηση του Κοβάσεβιτς, ενδεχομένως να ήταν αυτή τη στιγμή ο πρώτος υποψήφιος για τον "ερυθρόλευκο" πάγκο, αν και θυμίζουμε ότι ο Λορένθο, που πρότεινε τον κόουτς του ΑΠΟΕΛ, είχε πάει στον Ολυμπιακό μετά από πρόταση του ...Ντάρκο. Θα μπορούσε, δηλαδή, όλος αυτός ο συσχετισμός να δώσει πόντους στον Κρίστιανσεν, ωστόσο προς το παρόν εξετάζονται κι άλλοι προπονητές.

Όπως ο Αϊτόρ Καράνκα, ο πρώην στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Μίντλεσμπρο και έχει ακουστεί ξανά για τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός κόουτς φέρεται να έχει κάνει προσωπικές επαφές με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην Αγγλία, αν και στο Νησί υποστηρίζουν ότι τον προορίζεται για τη Νότιγχαμ και όχι για τους Ερυθρόλευκους.

Όπως και να έχει, από τη στιγμή που υπάρχει στα υπόψιν του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν μπορεί παρά να απασχολεί ο συγκεκριμένος κόουτς και για τον Ολυμπιακό μετά το ναυάγιο με τον Γκαρντ. Ο 43χρονος τεχνικός έχει φτιάξει καλό όνομα στην Αγγλία, όλοι τον εκθειάζουν για τη δουλειά που έκανε στη Μίντλεσμπρο και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι οπαδοί της αγγλικής ομάδας ...παρακαλούν τη διοίκηση να τον φέρει πίσω.

Όσον αφορά τον Σιμάο που ακούστηκε και ανέλαβε φέτος την Μπράγκα θυμίζει πολύ περίπτωση ...Μάρκο Σίλβα, ενώ ανήκει και στο γραφείο του ίδιου ατζέντη, Κάρλος Γκονσάλβες, Πάντως, θα είναι μεγάλη έκπληξη αν ο Ολυμπιακός αποκτήσει και τον τρίτο στους τέσσερις τελευταίους τεχνικούς από το ίδιο γραφείο, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι τα διαζύγια με τους δύο προηγούμενους, Μάρκο Σίλβα και Μπέντο, δεν ήταν και ...βελούδινα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Τέλος" τρεις στόπερ του Ολυμπιακού - Έρχονται δύο νεαροί και ένα όνομα-βόμβα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags