Facebook Pixel Δυο νέες εκδόσεις για το smart fortwo
Άλλα Σπορ
| 2017-05-15 10:29:00

Δυο νέες εκδόσεις για το smart fortwo

Δυο νέες εκδόσεις για το smart fortwo

Νέες εκδόσεις “Dark Knight” και “Dark Matter” για το smart fortwo, οι οποίες δίνουν έμφαση στον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης από μεγαλύτερες κατηγορίες οχημάτων, αλλά και στο στιλ, όπως αναμενόταν. 

Κάπως έτσι δεν μας έχει συνηθίσει το μικρό τετράτροχο που άλλαξε την ιστορία του αυτοκινήτου πόλης;

Ένα ολόμαυρο smart με κόκκινα στοιχεία BRABUS και πλούσιο εξοπλισμό στο εσωτερικό συνθέτουν τη sport ξεχωριστή εμφάνιση της ειδικής έκδοσης “Dark Knight”. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι διαθέσιμη και με τους δυο κινητήρες βενζίνης: τον 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό 999 cc απόδοσης 71 ίππων και τον ισχυρότερο 3κύλινδρο τούρμπο των 898 cc απόδοσης 90 ίππων. Με αναβαθμισμένο εξοπλισμό, το smart fortwo coupe “Dark Knight” διατίθεται με ή χωρίς τα κόκκινα ΒRABUS εξωτερικά διακοσμητικά στοιχεία, σε 30 μόλις οχήματα και με συνολικό όφελος από 2.650 ευρώ.

To smart forfour “Dark Matter” με sport σχεδίαση είναι διαθέσιμο μόνο με τον 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης 999 cc απόδοσης 71 ίππων με συνολικό όφελος από 2.600 ευρώ. Οι ειδικές εκδόσεις smart fortwo coupe “Dark Knight” και smart forfour “Dark Matter” συνδυάζονται με τα προγράμματα χρηματοδότησης smart 4U με προνομιακό επιτόκιο 6,5% και Standard plus, με επιτόκιο 8,40%.

Πηγή: newsauto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags