Facebook Pixel Εξελίξεις στον Πειραιά - Παικταράς από Αγγλία, δύο επιστροφές και το πρώτο ...πάρε-δώσε με Νότιγχαμ
| 2017-05-15 20:30:00

Εξελίξεις στον Πειραιά - Παικταράς από Αγγλία, δύο επιστροφές και το πρώτο ...πάρε-δώσε με Νότιγχαμ

Εξελίξεις στον Πειραιά - Παικταράς από Αγγλία, δύο επιστροφές και το πρώτο ...πάρε-δώσε με Νότιγχαμ

Πολλά τα ανοιχτά θέματα και αρκετές οι αλλαγές που έρχονται σ' όλους τους τομείς - Τι γίνεται στο μεταγραφικό παζάρι και ποιος μετακομίζει απ' τους πρωταθλητές στο Νησί;

Σημαντικές εξελίξεις προ των πυλών στον Ολυμπιακό τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι με τις μεταγραφές και την οριστικοποίηση της μοίρας των δανεικών που γυρίζουν, όσο και με τη δρομολογημένη αγορά της Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σχετικά με το μεταγραφικό κομμάτι, οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" κοιτάζουν στην Αγγλία για να βρουν σέντερ φορ, θέση στην οποία η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση.

Παρ' όλα αυτά, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πούμε κάτι, αφού οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ναι μεν αναζητούν στόχους στο Νησί, αλλά προς το παρόν βρίσκονται στη φάση της συλλογής δεδομένων και των διερευνητικών επαφών. Θεωρείται, όμως, δεδομένο ότι θα πρόκειται για λύση από το πάνω ράφι

Από την Αγγλία, πάντως, αναμένεται και μια επιστροφή στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μόνο προσωρινή. Ο λόγος για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, ο οποίος γυρίζει από τον δανεισμό του στη Χαλ. Μετά τον υποβιβασμό της η αγγλική ομάδα δεν πρόκειται να πληρώσει τη ρήτρα αγοράς του παίκτη, ο οποίος επιστρέφει στον Πειραιά, αλλά υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει, μιας και υπάρχει ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους του εξωτερικού. Αν, πάντως, δεν υπάρξει επίσημη πρόταση, τότε οι πρωταθλητές θα τον εντάξουν κανονικά στα πλάνα τους ενόψει της νέας σεζόν. 

Παρόμοια είναι και η περίπτωση του Φελίπε Πάρντο, ο οποίος γυρίζει από τη γαλλική Ναντ, που δεν μπορεί να ενεργοποιήσει το buy-out του και να τον κάνει δικό της. Ο Κολομβιανός διατηρεί επίσης πιθανότητες να παραμείνει στο ρόστερ, αλλά έχει σαφώς περισσότερες από αυτές του Ελαμπντελαουί.

Τέλος, επίκειται και μια …μεταγραφή σε επίπεδο παραγόντα. Αυτή αφορά τον γενικό διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κούλη Δουρέκα, που ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Νότιγχαμ, όπως άλλωστε αναφέρουν και ορισμένα ρεπορτάζ "ερυθρόλευκων" Μέσων.

Η συγκεκριμένη κίνηση προετοιμάζεται από πέρυσι από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ο Κούλης Δουρέκας αναμένεται να γίνει ο άνθρωπος που θα αναλάβει το αγωνιστικό τμήμα της Φόρεστ, μιας και είναι πρόσωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης του αφεντικού των πρωταθλητών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φούντωσαν φήμες για Έλληνα παικταρά - Toν φέρνει ο Μαρινάκης, "τρώει" τον Καρίμ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags