Facebook Pixel Έρχεται μεγάλο διαζύγιο στον ΠΑΟ - Ξένος άσος αποχωρεί λόγω απόδοσης - Ποιος το περίμενε...
| 2017-05-15 21:15:00

Έρχεται μεγάλο διαζύγιο στον ΠΑΟ - Ξένος άσος αποχωρεί λόγω απόδοσης - Ποιος το περίμενε...

Έρχεται μεγάλο διαζύγιο στον ΠΑΟ - Ξένος άσος αποχωρεί λόγω απόδοσης - Ποιος το περίμενε...

Ποιος ικανός παίκτης αναμένεται να δει την πόρτα της εξόδου, παρόλο που ήταν καθοριστικός σε αρκετά φετινά ματς του "τριφυλλιού"; Ο SportDog αποκαλύπτει!

Στο μπάσκετ όλα μπορούν να γίνουν. Η επόμενη μέρα δεν έχει σχέση με τη προηγούμενη. Αλλά θα πρέπει να συμβούν τρομερά πράγματα, ώστε ο Μάικ Τζέιμς να είναι και του χρόνου παίκτης του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, σε σχέση με αρκετούς άλλους ξένους της ομάδας, το καθεστώς του Τζέιμς είναι ξεκάθαρο. Το συμβόλαιό του λήγει τον άλλο μήνα, αφού έχει υπογράψει για ένα χρόνο.

Δεν είναι ότι ο Αμερικάνος γκαρντ δεν έχει προσφέρει στους "πράσινους". Είναι ο τρόπος παιχνιδιού του, όμως, τόσο ανορθόδοξος, που δεν έχει βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ. Συν τοις άλλοις, έχει χάσει πολύ στα μάτια του κόσμου και άλλωστε ουκ ολίγοι οπαδοί τα βάζουν μαζί του μέσω του Twitter.

Το σκηνικό μπορεί να αλλάξει μόνο αν ο Παναθηναϊκός πάρει το πρωτάθλημα και ο Τζέιμς είναι το κάτι άλλο.

Εννοείται, όμως, ότι αν ο Αμερικάνος αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ, δεν θα δυσκολευτεί να βρει το επόμενό του συμβόλαιο. Ήδη αρκετές μεγάλες ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για έναν παίκτη, που πέρυσι μαζί με τον Μπουρούση οδήγησαν την Μπασκόνια στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags