Facebook Pixel Μόνο οι τραυματίες δεν πάνε Αθήνα
| 2017-05-16 16:34:00

Μόνο οι τραυματίες δεν πάνε Αθήνα

Μόνο οι τραυματίες δεν πάνε Αθήνα

Με 19 παίκτες ταξιδεύει στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (17/05) ο ΠΑΟΚ, με τον Βλάνταν Ίβιτς να μην έχει τους Βαρέλα και Μυστακίδη

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Με 19 παίκτες στην αποστολή ταξιδεύει ο ΠΑΟΚ για την Αθήνα προκειμένου την Τετάρτη (17.05) ν’ αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για τη δεύτερη αγωνιστική των Play Offs.

Η μοναδική ουσιαστικά προπόνηση μετά το ματς με την ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και αφορούσε την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την αντιμετώπιση και την εκμετάλλευση των στημένων φάσεων. Απόντες ήταν ο Γιάννης Μυστακίδης , ο οποίος συνεχίζει θεραπεία κι ο Φερνάντο Βαρέλα , ο οποίος χειρουργήθηκε στους κοιλιακούς και το πρωί της Τετάρτης (17.05) αναμένεται να πάρει εξιτήριο από την κλινική του Αγίου Λουκά και ν’ αρχίσει να σβήνει μέρες για επιστροφή του στην καλοκαιρινή προετοιμασία της σεζόν 2017-18. Ο Μάριος Σιαμπάνης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Οι παίκτες που επέλεξε ο Βλάνταν Ίβιτς είναι οι: Γλύκος , Μπρκιτς , Λέοβατς , Μάτος , Κίτσιου , Κρέσπο , Μαλεζάς , Πούγγουρας , Κάνιας , Σάκχοφ , Τσίμιροτ , Κάτσε , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Κάμπος , Ουάρντα , Ενρίκε , Πρίγιοβιτς , Αθανασιάδης .

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags