Facebook Pixel Ρίσκο με Σαουθάμπτον και Χέρενφεν, πληρώνει ο τελικός Coppa Italia!
| 2017-05-17 12:28:00

Ρίσκο με Σαουθάμπτον και Χέρενφεν, πληρώνει ο τελικός Coppa Italia!

Ρίσκο με Σαουθάμπτον και Χέρενφεν, πληρώνει ο τελικός Coppa Italia!

Γεμάτο το κουπόνι της Τετάρτης με πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες! «Δυνατά» σημεία βγαίνουν σε Αγγλία, Ιταλία, Ολλανδία και Σκωτία!

Χέρενφεν - Ουτρέχτη

Ακόμα κι αν ηττήθηκε την Κυριακή από τη Ναϊμέγκεν με σκορ 2-0, η Χέρενφεν κατάφερε με συνδυασμό αποτελεσμάτων να μείνει εντός της ζώνης των πλέι-οφ. Οι «καρδούλες» παρουσίασαν κακό πρόσωπο και προβλημάτισαν με την εικόνα τους -κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, ωστόσο ευνοήθηκαν από τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Θεωρητικά πάντως, έχουν το πιο δύσκολο πρόγραμμα μπροστά τους, καθώς θα αντιμετωπίσουν την Ουτρέχτη. Οσον αφορά την τελευταία, με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή της, επιβλήθηκε της Αλκμααρ με 3-2 εκτός έδρας. Προηγήθηκε στο 32’, απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 33’ και σκόραρε άμεσα (35’), έκανε το 3-1 στο 53’, δέχτηκε 2ο γκολ στο 68’ και την έσωσε το δοκάρι από το 3-3. Εφτασε έτσι στις επτά νίκες στα τελευταία οκτώ της παιχνίδια, τερματίζοντας στην 4η θέση. Τι κρατάμε; Η Χέρενφεν ψάχνει το νέο ξεκίνημα, όμως έχει αρκετούς μήνες να κάνει πειστική εμφάνιση, δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε. Αντιθέτως, η Ουτρέχτη είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, διαγράφει σταθερά ανοδική τροχιά και ξεκούρασε αρκετούς παίκτες την Κυριακή. Θα την προτιμήσουμε.

Χέρενφεν - Ουτρέχτη 2 (2.60)


Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουν.

Χωρίς να έχει στόχους εδώ και καιρό, η Σουαθάμπτον πανηγύρισε το περασμένο Σάββατο την εκτός έδρας νίκη επί της Μίντλεσμπρο με σκορ 2-1. Ροντρίγκεζ (42') και Ρέντμοντ (57') οι σκόρερ για τους «άγιους», με τον Μπάμφορντ στο 72' να μειώνει στο τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Κλοντ Πιέλ πάντως είναι εδώ και καιρό αδιάφορη, ενώ αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ύστερα από πέντε αγωνιστικές. Στον αντίποδα, η Γιουνάιτεντ, γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της -και πάλι στο Λονδίνο- αυτή τη φορά από την Τότεναμ με σκορ 2-1. Οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο έμειναν πίσω με 2-0 χάρη στα τέρματα των Βανιάμα (6') και Κέιν (48'), με τον Ρούνεϊ να διαμορφώνει στο 71' το τελικό αποτέλεσμα. Είναι ξεκάθαρο πάντως, πως για τους «κόκκινους διαβόλους» το πρωτάθλημα έχει τελειώσει και στο μυαλό τους υπάρχει μόνο ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ. Τι θα παίξουμε; Ουσιαστικά πρόκειται για αδιάφορο βαθμολογικά ματς. Με τη Γιουνάιτεντ να έχει το νου της στον τελικό του Γιουρόπα και τη Σαουθάμπτον να παίζει μπροστά στον κόσμο της, οι πιθανότητες των γηπεδούχων για νίκη είναι κάπως πιο αυξημένες.

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουν. 1 DNB (1.83)


Ρέιντζερς - Αμπερντίν

Δυσκολεύτηκε, αλλά ακόμα και έτσι, η Ρέιντζερς πήρε το Σάββατο τη νίκη με σκορ 2-1 επί της Χαρτς εντός έδρας. Οι «Τζερς» δεν ήταν κακοί, ήταν ωστόσο αναποτελεσματικοί. Ο φορ Γκάρνερ έδωσε νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα από τη Γλασκώβη (6’), η ισοφάριση ήρθε στο 51’ και ενώ η αντίπαλος έπαιζε με 10 παίκτες από το 26’. Τελικά μόλις δύο λεπτά αργότερα ο φορ ΜακΚέι έγραψε το τελικό 2-1. Στην ουσία ωστόσο, η Ρέιντζερς παίζει τον τελευταίο καιρό για... τη φανέλα. Από την άλλη, η Αμπερντίν προέρχεται από την εντός έδρας με σκορ 3-1 από τη Σέλτικ στην... πρόβα τελικού. Οι παίκτες του Ντέρεκ ΜακΙνες πιάστηκαν στον ύπνο, δέχθηκαν τρία γκολ μέχρι το 11ο λεπτό και στη συνέχεια δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση. Ξεκάθαρα πάντως, το μυαλό τους βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου σε δέκα μέρες από σήμερα. Που ποντάρουμε; Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, άλλωστε θα παίξουν ανοικτά, δεν έχουν κάτι να χάσουν αμφότερες. Ισως η Αμπερντίν να μη βάλει βέβαια τόσο πολύ τα πόδια… στη φωτιά, καθώς πλησιάζει το ματς της χρονιάς, ο τελικός με τη Σέλτικ. Πάμε με το σύνολο τερμάτων 2-3.

Ρέιντζερς - Αμπερντίν 2-3 Goal (2.10)


Γιουβέντους – Λάτσιο

Κατεβαίνοντας στη Ρώμη με πολλές αλλαγές, η Γιουβέντους ηττήθηκε δίκαια το βράδυ της Κυριακής με σκορ 3-1 από τη Ρόμα. Προηγήθηκε στο 21' με τον Λεμινά, αλλά ισοφαρίστηκε άμεσα. Στην επανάληψη δέχθηκε άλλα δύο τέρματα μέσα σε δέκα λεπτά και από εκεί και πέρα ήταν δύσκολο να ανατρέψει την κατάσταση. Η «Βέκια Σινιόρα» πάντως, δεν κινδυνεύει να χάσει το πρωτάθλημα, καθώς δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, διατηρεί την διαφορά των 4 βαθμών. Στον αντίποδα -και αυτή κάνοντας ροτέισον- η Λάτσιο ηττήθηκε με σκορ 3-2 εκτός έδρας από τη Φιορεντίνα. Πήρε κεφάλι στο 55' χάρη στο τέρμα του Κεϊτά, αλλά δέχτηκε τρία γκολ μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά, μειώνοντας απλά με το Μούρτζια λίγο πριν το φινάλε. Ακόμα κι έτσι όμως, οι Ρωμαίοι έχουν εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν και έχουν μπροστά τους απόψε τον τελικό του Κυπέλλου. Αναμφίβολα λοιπόν, η σεζόν είναι άκρως επιτυχημένη. Τι παίζουμε; Η Γιουβέντους στοχεύει φυσικά στην κατάκτηση του κυπέλλου και είναι ανώτερη ποιοτικά από τη Λάτσιο, όμως οι πρωτευουσιάνοι παίζουν στην έδρα τους και έχουν και αυτοί μεγάλη δίψα και θέληση για το συγκεκριμένο τίτλο. Πρόκειται για ένα σπουδαίο αγώνα, κάθε πρόβλεψη για έναν τελικό είναι παρακινδυνευμένη, θα επιλέξουμε το φυσιολογικό εύρος 2-3 γκολ.

Γιουβέντους – Λάτσιο 2-3 γκολ (2.00)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags