Facebook Pixel Αυτός είναι ο Παπέ Σισέ που παίρνει ο Ολυμπιακός - Δείτε βίντεο
| 2017-05-17 12:45:00

Αυτός είναι ο Παπέ Σισέ που παίρνει ο Ολυμπιακός - Δείτε βίντεο

Αυτός είναι ο Παπέ Σισέ που παίρνει ο Ολυμπιακός - Δείτε βίντεο

Οι Ερυθρόλευκοι κινήθηκαν αστραπιαία και έκλεισαν την μεταγραφή με τις ενέργειες του Φρανσουά Μοντέστο.

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά είναι γεγονός και πρόκειται για τον Σενεγαλέζο αμυντικό, Παπέ Σισέ.

Ο 22χρονος στόπερ ανακοίνωσε ο ίδιος την μετακίνησή του από την Αξαζιό στο Λιμάνι και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για έναν αμυντικό "βράχο", που όμως είναι αρκετά καλός και με την μπάλα στα πόδια.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ όπως είναι το πλήρες όνομα του, γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1995 στη Σενεγάλη και είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της πατρίδας του. Ξεκίνησε την καριέρα του από την τοπική Πικίνε, ενώ πήγε στην Αζαξιό το 2015 ως μεγάλο ταλέντο. Το ντεμπούτο του με τη γαλλική ομάδα το έκανε τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς απέναντι στη Βαλενσιέν.

Η απόκτησή του είναι αποκλειστικά εισήγηση του τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντέστο, ενώ το γεγονός πως τον ήθελαν πολλές ομάδες της Λιγκ 1, μαρτυρά το ταλέντο του.

Τη χρονιά που πέρασε είχε 29 συμμετοχές με την Αζαξιό στην δεύτερη κατηγορία και βρήκε δίχτυα μία φορά, ενώ συνολικά αγωνίστηκε 2.390 λεπτά με την φανέλα της γαλλικής ομάδας. 

Δείτε βίντεο:


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags