Facebook Pixel "Ψήνεται" ηχηρή επιστροφή στον Ολυμπιακό - Αυτό είναι το ...όπλο Μαρινάκη για το deal εκατομμυρίων
| 2017-06-13 09:45:00

"Ψήνεται" ηχηρή επιστροφή στον Ολυμπιακό - Αυτό είναι το ...όπλο Μαρινάκη για το deal εκατομμυρίων

"Ψήνεται" ηχηρή επιστροφή στον Ολυμπιακό - Αυτό είναι το ...όπλο Μαρινάκη για το deal εκατομμυρίων

Σκα σκαριά σούπερ μεταγραφή που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τους Πειραιώτες και να «φτιάξει» τον κόσμο – Πώς μπορεί να γίνει η συμφωνία, ποιος «βοηθάει» στην υπόθεση;

Παιχνίδι τακτικής με σύμμαχο το χρόνο παίζει ο Ολυμπιακός στην υπόθεση του Βλάντιμιρ Βάις. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν προχωρήσει τις επαφές με τον (μεγαλο)μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα, αλλά έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να δώσουν "γη και ύδωρ" για να κάνουν και πάλι "κάτοικο" Πειραιά τον Σλοβάκο διεθνή εξτρέμ.

Τον θέλουν σίγουρα πίσω στην ομάδα τους, δηλαδή, αλλά με όχι με κάθε κόστος...

Όπως προκύπτει, οι Πειραιώτες έχουν διαβιβάσει το αίτημα στον Ραϊόλα πως πρέπει να πέσουν οι απαιτήσεις τόσο του παίκτη όσο και της Αλ Γκαράφα του Κατάρ, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για μια νέα συνεργασία.

Σύμφωνα με όλες τις μέχρι τώρα αναφορές πάντως, η ομάδα του δεν πέφτει κάτω από τα 3 εκατ. ευρώ στις απαιτήσεις της, ενώ ο παίκτης αμείβεται εκεί με 3,5 εκατ. ευρώ "καθαρά" ετησίως και είναι άγνωστο μέχρι πού θα μπορούσε να ρίξει τις απαιτήσεις του...

Στα "όπλα" του Ολυμπιακού συμπεριλαμβάνεται αυτή τη στιγμή το γεγονός πως δεν βιάζεται να κλείσει μεταγραφή για τα φτερά της επίθεσης, καθώς διαθέτει πληθώρα εναλλακτικών θέσεων στη θέση και ο Μπεσνίκ Χάσι θα χρειαστεί χρόνο γα να ξεκαθαρίσει ποιους χρειάζεται και ποιους όχι.

Επίσης, είναι σαφές πως η ομάδα του Πειραιά μιλάει και με άλλους εξτρέμ, έχοντας έτσι εναλλακτικές λύσεις στην περίπτωση που δεν βρεθεί η "χρυσή τομή" στο θέμα του Βάις.

Όπως προκύπτει μάλιστα, εκείνος που βιάζεται περισσότερο για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για το μέλλον του είναι ο ίδιος ο Βάις, γι' αυτό και πιέζει τον ατζέντη του για να κλείσει η συμφωνία επιστροφής του στην Ευρώπη. Ο Σλοβάκος δεν αντέχει άλλο στο Κατάρ, ενώ σίγουρα, μεγάλο ρόλο για την απόφαση της επιστροφή του διαδραματίζει το γεγονός πως το ερχόμενο καλοκαίρι υπάρχει το Μουντιάλ και δεν θέλει να ρισκάρει να το χάσει, αν η Σλοβακία εξασφαλίσει την πρόκριση.

Στα 27 του χρόνια πια, είναι ξεκάθαρο πως ο Βάις βρίσκεται στην πιο ώριμη περίοδο της καριέρας του και αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο πολύ πιο σοβαρά απ' ό,τι πριν από μερικά χρόνια. Τα συνεχόμενα γκολ με την εθνική του ομάδα αποτελούν ένα σαφές και ξεκάθαρο δείγμα της αλλαγής νοοτροπίας και διάθεσης, που εμφανίζει.

Γι' αυτό και είναι αποφασισμένος να κάνει το άλμα επιστροφής στην Ευρώπη, με τον Ολυμπιακό να φαίνεται πως αποτελεί προτεραιότητά του. Οι μέρες που διανύουμε θεωρούνται κρίσιμες, μια και ο Μίνο Ραϊόλα φαίνεται πως επιταχύνει τις διαδικασίες για να αποδεσμεύσει τον πελάτη του από τη "φλεγόμενη" αραβική χερσόνησο και να τον φέρει πάλι πίσω σε γνώριμα ...λημέρια.   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags