Facebook Pixel ΒΟΜΒΕΣ Γιαννακόπουλου για Μάντζαρη: Η συμφωνία, τα ραντεβού στους τελικούς και η υπόσχεσή του!
| 2017-06-16 18:28:00

ΒΟΜΒΕΣ Γιαννακόπουλου για Μάντζαρη: Η συμφωνία, τα ραντεβού στους τελικούς και η υπόσχεσή του!

ΒΟΜΒΕΣ Γιαννακόπουλου για Μάντζαρη: Η συμφωνία, τα ραντεβού στους τελικούς και η υπόσχεσή του!

Το «αφεντικό» του Παναθηναϊκού μετά την πρώτη επίθεσή του στον Έλληνα άσο και τις αναφορές σε… φούστες και άνδρες, προέβη σε νέες αποκαλύψεις!

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά την ανανέωση της συνεργασίας του Βαγγέλη Μάντζαρη με τον Ολυμπιακό, καθώς όπως ισχυρίστηκε στο Instagram, υπήρχε συμφωνία του Έλληνα άσου με το Τριφύλλι!

Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού εξαπέλυσε αρχικά επίθεση στον Έλληνα γκαρντ και τον μάνατζέρ του, υπονοώντας αθέτηση συμφωνίας από την πλευρά του παίκτη!

«Τα παντελόνια είναι για να τα φοράνε άντρες... Εσύ Βαγγελάκη και ο ατζέντης σου ούτε σορτσάκι δεν θα έπρεπε να φοράτε... Φουστίτσες μόνο», έγραψε χαρακτηριστικά, όμως συνέχισε και με άλλες αποκαλύψεις.

Σε σχόλιο του κάτω από το αρχικό του ποστάρισμα, έγραψε: «Τόσο μαλ...ς είμαι που αφιέρωσα πέντε ραντεβού μέσα στους τελικούς... Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά όμως...», ενώ σε ερώτηση follower του για το αν ο διεθνής γκαρντ είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε «ναι»!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags