Facebook Pixel Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ ξεδίψασε μικρούς και μεγάλους αθλητές στο 2ο Trimore Syros Triathlon
Life
| 2017-06-22 14:56:00

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ ξεδίψασε μικρούς και μεγάλους αθλητές στο 2ο Trimore Syros Triathlon

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ ξεδίψασε μικρούς και μεγάλους αθλητές στο 2ο Trimore Syros Triathlon

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ συμμετείχε στο μεγαλύτερο τριαθλητικό event, το Trimore Syros Triathlon, που έγινε για 2η συνεχόμενη χρονιά, 15 με 18 Ιουνίου, στο πανέμορφο νησί της Σύρου. 

3 ολόκληρες ημέρες, 10 αγωνίσματα, 1000 μικροί και μεγάλοι Τριαθλητές, κολυμβητές και δρομείς, απόλαυσαν μέσα από τη συμμετοχή τους, μοναδικές εμπειρίες!

Από την πρώτη μέρα και καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ βρισκόταν σε κάθε σημείο του νησιού, για να δροσίσει και να τονώσει όλους τους συμμετέχοντες, τονίζοντας τη σημασία του νερού για την ενυδάτωση τους στον ήλιο και τη ζέστη.

Η διοργάνωση είχε φροντίσει για το σχεδιασμό ειδικά διαμορφωμένων σταθμών στη Φάμπρικα και τη Βάρη, στην παραλία του Φοίνικα και το Μέγα Γιαλό, στο Γαλησσά και στο κέντρο της δράσης στην Ερμούπολη, ώστε να έχουν εύκολη πρόσβαση στο δροσερό φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ μεγάλοι και μικροί Tριαθλητές.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ είναι θερμός υποστηρικτής του Trimore Syros Triathlon και όλων των αθλητικών διοργανώσεων που προάγουν τον αθλητισμό προβάλλοντας παράλληλα τη μοναδικότητα της χώρας μας.

Επόμενος σταθμός αθλητικής συνάντησης το “Zagori Race” στα Ζαγοροχώρια.

Σας περιμένουμε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags