Facebook Pixel Οι… κρυφές επισκέψεις Μελισσανίδη για το γήπεδο!
| 2017-07-24 21:32:00

Οι… κρυφές επισκέψεις Μελισσανίδη για το γήπεδο!

Οι… κρυφές επισκέψεις Μελισσανίδη για το γήπεδο!

Διαβάστε ποιες ήταν οι κινήσεις του «αφεντικού« της ΑΕΚ, πριν εκδοθεί η άδεια.

Η αντίστροφη μέτρηση για την «Αγια-Σοφιά» έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες και όλα τα στελέχη της ΑΕΚ αλλά και της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε» ανυπομονούν για την Τρίτη, που θα φέρει στα χέρια τους την πολυπόθητη οικοδομική άδεια.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης λοιπόν, σύμφωνα με τον ΣπορτΦμ, τις προηγούμενες ημέρες έκανε... τσεκάρισμα και μάλιστα διπλό στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε στον χώρο που βρισκόταν το «Νίκος Γκούμας» τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή. Μάλιστα, κατά την δεύτερη επίσκεψή του, ήταν μαζί του και ο γιος του, Γιώργος. Οι δυο τους ενημερώθηκαν για τις πρώτες εργασίες που έχουν γίνει στο οικόπεδο αλλά και για αυτές που θα ακολουθήσουν από την στιγμή που ξεκινήσει η πρώτη φάση των έργων.

Τέλος, ο Γιώργος Μελισσανίδης πήγε και την Δευτέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, μαζί με τον project μάνατζερ του νέου γηπέδου, Δημήτρη Ανδριόπουλο. Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους μίλησαν μέχρι και για τα σημεία όπου θα τοποθετηθούν οι κάμερες, που όπως συνηθίζεται σε τέτοια μεγάλα έργα καταγράφουν τις εργασίες λεπτό προς λεπτό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags